Perşembe, Mart 28, 2024

HeatWave Nintendo Switch ve PC Platformları için Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Polonya merkezli indie oyun geliştiricisi ve video oyunu yayıncısı Perimeter Games bugün,

Sandbox hayatta kalma strateji oyunu HeatWave‘nin PC ve Nintendo Switch için geleceğini duyurdu.

maxresdefault 1 1

maxresdefault 4

Durmadan bırakılan iklim değişikliği dünyayı kasıp kavurur. Ayrıca, varsayımsal bir Rus istilası, işleri herkes için alt üst eder. Bu doğrultuda, Polonyalı geliştirici Perimeter Games’ten HeatWave, iklim değişikliği tehditlerini ve Rusya’yı birleştirmeyi amaçlıyor.

Oyun, bir gerilla fraksiyonunu “makro ölçekli bir haritada gerçek zamanlı olarak” kontrol edeceğiniz 2080 yılında Alaska’da geçiyor. Kendisini bir sandbox hayatta kalma strateji oyunu olarak tanımlıyor ve 2022’de Nintendo Switch ve PC için çıkacak. Perimeter Games, biri genel diğeri hikayeyi oluşturan bir çift fragman paylaştı.

Ulusunuz arasında iç kanunlar oluşturacak, üssünüzü inşa edecek, “ormancılık becerilerini” yükseltecek ve sınırlı kaynaklar arasında hayatta kalacaksınız. Hayatı kolaylaştırmak için aletler, ilaçlar ve silahlar yapmanız gerekecek. Tarafınızın dışında, mal ticareti yapmak, yeni müttefikler edinmek ve daha iyi ilişkiler geliştirmek için tamamlayacak görevler bulmak için diğer yerleşim birimleriyle etkileşime girmeniz gerekecek.

Diplomasi görünüşe göre HeatWave‘in önemli bir yönü olacak. Ancak, düşmanlarınıza karşı da gizlilik pratiği yapmanız gerekecek. Perimeter Games, “tuzakları kuracağınızı, zalimin ikmal hatlarını sabote edeceğinizi ve Alaska halkını onlara karşı kışkırtacağınızı” söylüyor.

Oyunun Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Duyuru fragman videosu

Hikaye fragman videosu

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler