Cumartesi, Nisan 20, 2024

Hitman 3 için Beklenen Özellik PC ve Xbox’a Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

IO Interactive, Xbox Series X, Xbox Series S ve bilgisayarlar için Hitman 3 ışın izleme güncellemesi geleceğini resmi olarak açıkladı. Bir Xbox basın bülteninde açıklanan IO Interactive CTO Maurizio de Pascale, gelecekteki Hitman 3 ışın izleme güncellemesinin her iki yeni nesil Xbox konsolunda da destekleneceğini açıkladı.

Pascale, “Hitman’ı ‘canlı bir oyun’ olarak görüyoruz ve 20 Ocak’taki lansman tarihimiz, oyun üzerinde çalışmaya ve yeni özellikler eklemeye devam edeceğimiz bir yolculuğun sadece başlangıcı,” dedi.

“Xbox Series X ve Xbox Series S oyun konsollarında bulunan GPU’nun Işın İzleme için donanım desteğine sahip olması harika. Glacier motorumuzdaki oluşturucu için RT teknolojisi üzerinde çalışmaya çoktan başladık ve bu, prime time için hazır olduğu kabul edildiğinde, onu kesinlikle X | S Serisi donanımına getireceğiz. “

Pascale, Hitman 3’e hangi donanım hızlandırmalı ışın izleme biçimlerinin geleceğini açıklamadı. Hitman 3 hali hazırda harika görünümlü hazır doku yansımalarına sahipken, Hitman 3 ışın izleme güncellemesi bunun yerine ışın izlemeli gölgelere veya aydınlatmalara sahip olacak. Bu güncellemenin Xbox Series X, S ve bilgisayara özel olup olmayacağına veya ne zaman yayınlanacağına dair bir açıklama yok.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler