Perşembe, Nisan 25, 2024

Hitman 3’den Oynanış Fragmanı Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Io Interactive, Agent 47’nin shank-’em-up maceralarının son bölümü olan Hitman 3 için yeni bir fragman yayınladı.

Bu oyun, mevcut Hitman serisinin finalidir. Hitman 2’den gelen ilerlemenizin yanı sıra, önceki her iki girişin tüm içeriğini içerecek.

maxresdefault 2 1

dims

Fragman, aslında bunun çok daha fazlası olacağını gösteriyor: bu mükemmel. 47’nin bir kamera cihazına benzeyen yeni kamera cihazına kısa bir göz atıyoruz. Ayrıca, geri dönen silahları ve çok atışlı bir keskin nişancı tüfeği gibi görünen bazı yeni oyuncakları ve iyi korunan bir CEO’ya suikast düzenlemek için bir şirket karargahından geçen bazı yolları gösteriyor.

Bir helikopterin kalktığını gösteren karavanın sonu, bunun onları seviyede paketlemek için saatte olduğunuz anlamına gelebileceğini gösteriyor gibi görünüyor. Önceden, zor bir hedef için ayrılan gerçek dünya süresi içinde oynadığınız sürece, öldürülene kadar seviyedeki yollarını tekrarlarlardı. Bu, burada gördüğümüze dair benim yorumum, onaylanmış bir özellik değil.

Oyun, PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Epic Games Store ve Google Stadia için 20 Ocak 2021’de çıkış yapacak. Nintendo Switch için bulut versiyonu gelecek.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler