Çarşamba, Nisan 24, 2024

Homeworld 3 İçin İlk Motor İçi Video Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

2019 yılında Gearbox ve Blackbird, Homeworld serisinin bir sonraki oyununu duyurdu. Birkaç gün önce, Gearbox bu yeni uzay gerçek zamanlı strateji oyunu için ilk motor içi videoyu yayınladı.

Homeworld 3 Icin Ilk Motor Ici Video Yayinlandi 1

Homeworld 3, efsanevi uzay yolculuğu sunan RTS’nin gerçek bir devamı oluyor. Oyun hikayenin sürükleyici bir devamı, tamamen 3D savaş ve beklediğiniz klasik RTS (Real-Time Strategy) unsurları ile seriyi köklerine geri getirmeyi vaat ediyor.

Homeworld 3 Icin Ilk Motor Ici Video Yayinlandi 2

Homeworld 3 ile ekibin ilk önceliği, Homeworld gibi görünen ses getiren ve hissettiren bir oyun sunmak oluyor. Blackbird, bu inanılmaz büyüklükteki uzay ve çatışma ölçeğini sağlamayı aynı zamanda da Homeworld 2’nin sonunda ortaya çıkan güçlü bir hikaye sunmayı hedefliyor. Paul Ruskay, hayranların hatırladığı ikonik ses ortamının yakalandığından emin olmak için besteci olarak rolünü tekrardan canlandırıyor. Homeworld 3 ayrıca tamamen 3D alanda sınıfının en iyi filo savaşını sunacağını belirtiyor. Oyunun, çok oyunculu modları destekleyeceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Gearbox, Homeworld 3’ü 2022 yılının 4. çeyreğinde piyasaya sürmeyi hedefliyor.

Homeworld 3 – Motor İçi Videosu

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler