Cuma, Nisan 19, 2024

Honor 20 Lite Tanıtıldı! İşte Fiyatı Ve Özellikleri!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Honor 20 Serisi‘nin yeni üyesi 20 Lite tanıtıldı. Honor’un en çok tercih edilen serisi olan 20 Serisi yeni bir üye daha kazandı.

Huawei son zamanlarda oldukça atak yapmış bir marka oldu. Huawei’nin alt kuruluşu olan Honor ise piyasadaki yerini korumaya hatta yükselmeye devam ediyor. Yeni modelini tanıtım tarihinden daha önce tanıtan Honor, yeni modeli ile çok dikkat çekecek.

Honor 20 Lite içerisinde birçok Huawei modelinde bulunan Kirin 700 yonga setini barındırıyor. Bu işlemciyi 4GB Ram bellek ile destekleyen 20 Lite, tüm bunları Android 9.0 Pie işletim sistemi ile ekrana aktarıyor.

honor1

Ekran demişken cihaz üzerinde 6.21 inç büyüklüğünde dev bir ekran taşıyor. Bu ekran Full HD+ görüntü kalitesi sunabiliyor. Ekranın hemen üstünde ise 32 Megapiksellik, f/2.0 diyafram açıklığına sahip bir kamera yer alıyor.

Arka kısımda birisi 24MP, birisi 8MP ve birisi 2MP olmak üzere 3 kamera bulunduran  Honor 20 Lite arka kamerası ile dikkat çekmeyi amaçlıyor. Tüm dosyaları ve uygulamaları içerisinde rahatça yerleştirmemiz için 128GB depolama ayıran Honor 20 Lite, cihazı gün boyu kullanmamız için içerisinde 3400 mAh batarya barındırıyor.

Siyah ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunan Honor 20 Lite’ın fiyatı ise 1699TL olacak. Tabi vergilerle fiyatın artacağını söyleyebiliriz. Bakalım cihaz ülkemizde ne kadar fiyat etiketine sahip olacak…

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler