Perşembe, Nisan 25, 2024

Honor 50 Serisinin 2021 Yılının Mayıs Ayında Çıkacağı Belirtiliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçen hafta bir raporda Honor 50’nin Huawei P50’den önce geleceği belirtildi. Bugün GSMArena, Honor 50 serisinin lansmanı ve tasarımıyla ilgili özel bir rapor hazırladı.

Honor 50 Serisinin 2021 Yilinin Mayis Ayinda Cikacagi Belirtiliyor 1
Honor v40

Rapora göre, Honor 50 serisi 2021 yılının Mayıs ayında başlıyor. Belirli bir tarihten ya da ayın başına mı yoksa sonuna doğru mu olduğundan da bahsedilmedi. Bununla birlikte rapor, lansmanın henüz paylaşılmamış bir teaser görüntüsü olduğu iddia edilen bir şeyi de içeriyor.

Honor 50 Serisinin 2021 Yilinin Mayis Ayinda Cikacagi Belirtiliyor 2
Honor v40

Aşağıda görebileceğiniz üzere, posterin üzerinde HONOR yazısı bulunmuyor. Ancak ‘THE 50 Series’ ve ‘May 2021’ zaman çizelgeleri ekranın üzerinde yer alıyor. Bu slogan, bir siluet görüntüsünde LED flaşlı iki kamera sensörünü gösteren bir görüntüde bulunuyor.

Honor 50 Serisinin 2021 Yilinin Mayis Ayinda Cikacagi Belirtiliyor 3

Aynı zamanda rapor, cihazın tasarım çizimlerini aldıklarını gösteriyor. Son Huawei P50 renderlarında görünenlere benzer hap şeklindeki çift halkalı kamera tasarımı dikkat çekiyor. Ayrıca, renderların yan tarafında raporun mıknatıslar aracılığıyla harici olarak takılan bir geçmeli filtre olarak tahmin ettiği bir halka yer alıyor.

Honor 50 Serisinin 2021 Yilinin Mayis Ayinda Cikacagi Belirtiliyor 4

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler