Cumartesi, Nisan 27, 2024

Yeni HTC 10 Evo Teknik Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun süredir sessizliğini koruyan HTC, Evo adını verdiği yeni akıllı telefonu ile sahalara tekrar dönüyor. HTC 10 Evo olarak lanse edilen telefonun teknik özellikleri, piyasa satış fiyatı ve detayları belli oldu.

HTC 10 Evo Neler Sunuyor ?

HTC yeni akıllı telefonunu yine 10 serisinden devam ettirirken, Evo kavramını akıllı telefonlara getiriyor. Kasım ayı sonuna doğru tanıtılacak olan yeni cihazın Amerika’da HTC Bolt, Avrupa’da HTC 10 Evo ismi ile satılacağı gündemde.

Cihazın teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse; Nougat 7.0 android sürümü ile geldiği gibi ilk artıyı buradan kazandı diyebilirim. Günümüz akıllı telefonları android sürümlerini artık “son mohikan” olarak ön görmeye başladı. Bu da kullanıcıların yüzünde ufak bir tebessüme neden oluyor ister istemez. Zira telefonu satışa çıkartmadan önce “kardeş sen al 6.0 Marshmallow’u, biz bir kaç aya Nougat göndericez sana” deyip “göndermedi” dediğimiz çok olmuştur.

İki farklı renk seçeneği ile piyasada satışa çıkacak olan HTC 10 Evo modeli metal olduğu gibi, 5.5 inç ekran boyutuna ve 3 GB RAM kapasitesine sahip. Depolama tarafında ise 64 GB dahili hafızası ve 256 GB microSD kart desteği bulunuyor. Snapdragon 810 yonga seti ve 1920 x 1080 ekran çözünürlüğünün de olacağının altını çizelim. HTC 10 Evo‘nun görüntüsünü ve diğer tüm teknik özellikleri ise aşağıdaki karşılaştırma tablosundan inceleyebilirsiniz.

htc-10-evo
Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler