Cuma, Mart 29, 2024

HTC Vive Cosmos Türkiye’de Satışa Çıkıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

HTC tarafından üretimi gerçekleştirilen Vive Cosmos Türkiye’de satışa çıkıyor. HTC’nin İstanbul’da Riot Arena’da tanıttığı ürün çok yakında iddialı bir fiyat ile bizleri karşılayacak. HTC Vive Cosmos’un Türkiye’de 21 Ekim‘de satışa çıkması bekleniyor.

pch.HTC Vive Cosmos 1

Her ne kadar Türkiye‘de VR oyunculuğu çok ileri bir seviyede olmasa da HTC Vive Cosmos’un ilgi göreceği düşünülüyor. İstanbul’da düzenlenen lansman da VR setinin fiyatı da açıklandı. 21 Ekim’de satışa çıkacak olan HTC Vive Cosmos’un Türkiye fiyatı 6999 TL olarak açıklandı. İddialı bir fiyat ile piyasada kendine yer bulacak olan Vive Cosmos’a yakından bakalım.

Ürünün en dikkat çekici kısımı diğer VR ürünlerine göre daha hafif bir yapıya sahip olması oldu.Bu sayede VR’ınızı istediğiniz yere kolayca taşıyabileceksiniz. 3,4 inçlik bir ekrana sahip olan HTC Vive Cosmos’un ekran çözünürlüğü 2880×1700 piksel. Bu ekran bir önceki modelde de olduğu gibi 90 Hz yenileme hızına sahip. 

Geri Dönüşler Olumlu 

Başlık olarak hem ergonomik bir yapıya sahip olan hemde özelleştirmeye açık olan HTC Vive Cosmos’un ilk geri dönüşleri olumlu. Touchpad konusunda da geliştirmeler yapan HTC, önceki modellerde yer alan dokunmatik sistem yerine Vive Cosmos ile anoloğa geçiş yaptı.

Burada oyuncuların şikayetçi olabileceği bir detay bulunuyor. Öyle ki HTC Vive Cosmos’un kolları pil ile çalışıyor. 2019 yılında piyasaya sürülen bir VR modeli için büyük bir eksi diyebiliriz. 21 Ekim’de satışa sunulacak olan HTC Vive Cosmos’un Türkiye’deki oyunculardan alacağı geri dönüş merak ediliyor.

 

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler