Cumartesi, Nisan 20, 2024

Huawei, “Bal Kırmızısı” Renginde Olan Huawei Nova 4’ün Resmini Yayınladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin menşeili akıllı telefon üreticisi olan Huawei, son yıllarda dikkatleri üzerine çekti ve halen çekmeye devam ediyor. Bu seferde yakında tanıtılması beklenen bal kırmızısı rengiyle gelecek olan Huawei Nova 4‘ün görselini yayınladı. Cihaz kırmızı ve mor karışımı degrade renk kaplaması olduğundan çok şık bir görüntüye sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Huawei Nova 4’ün Özellikleri

Huawi Nova 4‘ün yayınlanan görseline bakacak olursak arka tarafında dikey olarak konumlandırılmış 48 megapiksel + 16 megapiksel + 2 megapiksel olmak üzere üç adet kamera ile birlikte gelecek. Kameraların hemen altında LED flaş konumlandırılmış. Cihazın arka tarafında dikkat çeken unsurlar ise parmak izi sensörünün arka tarafta yer alması ve “48MP AI Camera” yazısı dikkatlerden kaçmadı.Ekran Alıntısı

Huawei’nin bal kırmızısı rengindeki cihazı gücünü Kirin 980 yonga setinden alacak ve ayrıca 8 GB RAM, 128 GB depolama alanı ile birlikte gelecek. Cihazın batarya tarafında ise 3.750 mAh pil ve 4G VoLTE gibi özelliklerle geleceği söylentiler arasında.

Cihazın bütün özellikleri 17 Aralık tarihinde düzenlenecek olan lansmanla birlikte aydınlanacak. Gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler