Perşembe, Mart 28, 2024

Huawei, Dikine Katlanabilen Telefon Geliştiriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei, akıllı telefon pazarında hala büyük rüzgarlarla karşı karşıya olsa da, şirket hala yeni ürünlerle ilerlemeye devam ediyor.Kapaklı katlanabilir telefonların yükselişte olmasıyla birlikte, Çinli şirket yeni formatın kendi versiyonu üzerinde çalışıyor.16 Nisan 2019 tarihli yakın zamanda yayınlanan bir patent, Samsung Galaxy Z Flip’i anımsatan yeni bir menteşeli akıllı telefonu gösteriyor.

Patent başvurusu şu şekilde:

Bir menteşe yapısı, bir merkez bloğu, merkez bloğun ön tarafına dönebilir şekilde bağlanmış bir birinci desteği içeren bir birinci menteşe birimini ve merkez bloğun arka tarafına dönebilir şekilde bağlanan bir ikinci desteği ve bir birinci tabanı içeren bir ikinci menteşe birimini içerir merkez bloğun merkezine dönebilir şekilde bağlanmış ve birinci desteğin hareketli bir ucunu ve merkez bloğun merkezine dönebilir şekilde bağlanan ve ikinci desteğin hareketli bir ucunu kayabilir şekilde destekleyen bir ikinci tabanın kayar şekilde desteklenmesi.

Birinci ve ikinci desteklerin dönme eksenleri, dikey yöne göre birinci ve ikinci tabanların dönme eksenlerinin dışında yer aldığından, birinci ve ikinci desteklerin ve merkezin içinde esnek bir ekranı barındırmak için ilk menteşe ünitesi kapatıldığında. bir boşluk oluşturulabilir.

Bir merkezi blok, merkezi bloğun ön tarafına dönebilir şekilde bağlanmış bir birinci dirseğe sahip bir birinci menteşe birimi ve merkezi bloğun arkasına dönebilir şekilde bağlanmış bir ikinci dirseğe sahip bir birinci menteşe birimi ve bir birinci tabanın dönebilir şekilde bağlı olduğu bir ikinci menteşe birimi merkezi bloğun merkezi ve birinci braketin hareketli bir ucunu kaydırılabilir şekilde destekler ve merkezi bloğun merkezine dönebilir şekilde bağlanmış bir ikinci taban ve ikinci braketin hareketli bir ucunu kayar şekilde destekler.

Menteşe bilimi, çeşitli katlanır telefon şirketleri arasındaki ana farklılaştırıcı olmuştur. Patent, bir cihazın üretileceğini garanti etmese de, Huawei’nin böyle bir cihazı daha sonra değil daha erken üretmesi muhtemel görünüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler