Cumartesi, Nisan 20, 2024

Huawei Enjoy 9S’in Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birkaç gün önce bazı teknik ortaya çıkan Huawei Enjoy 9s’in bugün ise render görüntüleri ortaya çıktı. Yeni cihaz gücünü Kirin 710 yonga setinden alıyor ve arka tarafında üçlü kamera kurulumunu barındırıyor.

Huawei Enjoy 9S Teknik Özellikleri

Huawei’nin yeni akıllı telefonu Enjoy 9S, 2340 x 1080 piksel çözünürlük sunan 6.21 inç büyüklüğünde bir ekran ile beraber gelecek. Gücünü HiSilicon Kirin 710 yonga setinden alacak olan akıllı telefona, 4GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Bu depolama alanı MicroSD kart desteği ile 512GB’a kadar arttırılabilecek.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 24 megapiksel, 16 megapiksel  ve 2 megapiksel çözünürlüğünde derinlik algılama sensörüne sahip üçlü kameraya ev sahipliği yapacak olan Huawei Enjoy 9s, ön tarafında ise 8 megapiksel çözünürlüğe sahip bir adet selfie kamerasını barındıracak.

Kutudan Android’in en son versiyonu olan 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu EMUI 9.0 arayüzü ile çıkacak olan cihaz, 3.400mAh kapasiteli bir bataryadan güç alacak.

Huawei Enjoy 9S Spec Sheet

Kırmızı, mavi, siyah ve aurora olmak üzere 4 farklı renk seçeneği ile beraber gelecek olan akıllı telefon 25 Mart tarihinde Çin’de düzenlenecek olan lansman ile beraber tanıtılacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler