Salı, Nisan 16, 2024

Huawei, iPhone Kuyruğunda Bekleyenlere Hediye Verdi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple 12 Eylülde iPhone XS, XS Max ve XR cihazlarını tanıtmıştı. Apple ön sipariş verenlere yeni iPhone’ları gönderip Apple Store’da satmaya çoktan başladı. Herkesten önce almak isteyen Apple müşterileri Apple Store önünde kamp kurup sırada beklemeye başladılar. 

Huawei, Singapur’da bulunan Apple Store önünde ilginç bir reklam kampanyası düzenledi. Yeni çıkan iPhone’u almak isteyen kuyruktaki müşterilere değeri ₺370 olan Huawei marka 10.000 mAh Powerbank dağıttı. 

huawei 3

Üzerinde “Buna ihtiyacın olacak.” yazılı kutular ile Powerbank veren Huawei, iPhone kullanıcıları ile resmen dalga geçmiş oldu. Hatırlarsanız iPhone XS’in bataryası iPhone X’dan daha düşük değerdeydi. Bunu kullanan Huawei farklı bir şekilde reklam yapmış oldu. 

Verilen 10.000 mAh Huawei powerbank SuperCharge desteğine sahip. ₺370 yani $60 olan powerbank USB Type-C girişine sahip. 

Huawei şu an bu bu kampanyayı sadece Singapur’da bulunan Apple Store’da yaptı. Farklı ülkelerde böyle bir kampanya yapıp yapmayacağı şu an için belli değil. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler