Salı, Nisan 23, 2024

Huawei Mate 30, 6 Avrupa Ülkesinde Daha Satışa Çıkıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Google servislerinden mahrum kalan Huawei Mate 30 akıllı telefonları için satışlar devam ediyor. Yeni akıllı telefonların ilk olarak Çin genelinde satışlarının başladığını görmüştük. Google servisleri olmaması nedeniyle Çin’e özgü bir telefon olacağı düşünülse de yavaş yavaş Mate 30 satışları için yeni haberler gelmeye başladı.

Daha önce bu serinin Romanya’da satışa çıktığını belirtmiştik. Telefonun ilk defa Avrupa’da satışa çıkmasının ardından, bu konuda desteğin genişleyeceği konusunda da bilgiler paylaşılmıştı. Son raporlara göre ise Huawei Mate 30, 6 Avrupa ülkesinde daha satışa çıkıyor.

Huawei Mate 30 Hangi Ülkelerde Satılacak?

Raporlara bakacak olursak, Kasım ayının sonunda yeni akıllı telefonlar Avrupa’nın birçok ülkesinde satışa çıkacak. İngiltere, İtalya, Fransa, İspanya, Almanya ve İsviçre satışların başladığı yeni ülkeler olacak.

Huawei Mate 30

Muhtemelen hem ana model hem de Pro modelinin çıktığını göreceğiz. Yeni serinin Avrupa’da giderek yaygınlaşması, bu modelin ülkemizde de satışa çıkacağı iddialarını güçlendiriyor.

Bazı kaynaklara göre Türkiye’de sadece Pro modelinin satılacağı iddiası da bulunan Mate 30 serisinin, Avrupa fiyatı ise 760 Euro. Eğer Pro serisini tercih etmek isterseniz, bu durumda 1050 Euro gibi bir ödeme yapmanız gerekiyor. Tabii ki her iki modelde de Google servisleri yok.

Kaçırmayın: Uygun Fiyatlı Huawei Enjoy 10s Tanıtıldı!

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler