Perşembe, Eylül 12, 2024

Huawei Mate 70 İlk Kez Bu Kadar Net Gözüktü

Şu sıralar ambargosu kalkacak mı iddialarıyla gündemde olan Huawei, amiral gemisi modellerini yenilemeye hazırlanıyor. Tabii ki amiral gemisi dediğimiz zaman aklımıza sıradaki model Huawei Mate 70 geliyor. Daha önce de bu canavarı, birçok sızıntıya göre değerlendirmiş ve özelliklerini ele almıştık. Fakat artık işler ciddiye bindi. Zira yeni seri ilk kez bu kadar net bir şekilde ortaya çıktı.

Huawei Mate 70 Nasıl Bir Tasarım Sunacak?

Gsmarena üzerinden yayınlanan görsellere göre, seride yine 4 farklı model bulunacak. Bunlar standart Mate 70, 70 Pro, 70 Pro+ ve en güçlü model Mate 70 RS Ultimate akıllı telefonları olarak gelecek.

4 modelde de arka kapak üzerindeki dairesel kamera alanı korunacak. Telefon kutunun içerisinden çıkarılmış ve koruyucu kılıf içerisinde gözüküyor ama kamera tasarımlarını da seçebiliyoruz.

Huawei Mate 70 tasarımını gösteren görseller yayınlandı

Bir önceki seride tam merkeze konumlanan kamera alanı, bu seride de yerini koruyacak gibi gözüküyor. Fakat şunu belirteyim ki ufak tefek tasarım farkları dikkat çekici. Özellikle Ultimate modelindeki kamera yapısının farklı olacağını anlıyoruz.

Diğer modeller tam daire kamera alanı sunarken bu modelde daha büyük lensler ile donatılmış sekizgen bir kamera alanı var. Ayrıca bu modelde kamera alanı biraz daha dışa doğru çıkık. Muhtemelen lenslerin yükseltisi daha fazla.

BENZER:  HMD Pulse ve Pulse+ Tanıtıldı İşte Özellikleri ve Fiyatı

Huawei Mate 70 Fiyatları da Sızdı

Evet bu görseller yine iddialı bir kamera diziliminin sunulacağının kanıtı. Zaten Huawei, DxOMark listesinin zirvesine çapa atmış durumda. Her modelde iddialı kameralar geliyor. İddianın devam edeceğini anladık. Fakat elimizde sadece bu bilgi yok.

Ek olarak seride yer alacak telefonların fiyatları için de bir sızıntı var. Çok model var bu yüzden aşağı fiyatlar için bir liste ekliyor olacağım.

  • 12 GB RAM ve 256 GB Depolama ile Standart Mate 70 fiyatı – 840 dolar
  • 12 GB RAM ve 256 GB depolama ile Pro Mate 70 fiyatı – 980 dolar
  • 16 GB RAM ve 256 GB depolama ile Mate 70 Pro+ fiyatı – 1260 dolar
  • 16 GB RAM ve 512 GB depolama ile Mate 70 Ultimate fiyatı – 1540 dolar

Unutmadan telefonların olası çıkış tarihi hakkında da bilgi verelim. Yeni serinin yılın 4.çeyreğinde sunulması bekleniyor. Tabii ki sızıntılar doğrulanmış değil.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler