Cumartesi, Nisan 20, 2024

Huawei MateView SE Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji devlerinden Huawei, yeni nesil monitörlerinden MateView SE modelini resmi olarak geçtiğimiz günlerde düzenlediği çevrimiçi etkinlikte tanıttı. 23.8 inç boyutundaki monitörde IPS LCD panel kullanılıyor ve 1920×1080 piksel çözünürlük sunuluyor, 16:9 en boy oranındaki monitör 250 nit tepe parlaklık sunarken 1000:1 kontrast oranı, P3 renk gamının yüzde 90’ını ve sRGB renk gamının yüzde 100’ünü sunuyor.

AMD FreeSync teknolojisini destekleyen monitör, 110 mm yukarı ve aşağı yönde hareket edebilirken 18 dereceye kadar eğilebiliyor ve dönebilir ayrıca 75Hz’de maksimum performans sunuyor. 2’nin altında Ortalama Delta E ile önceden kalibre edilmiş olarak geliyor.

e-Kitap modu ile birlikte geliyor!

huawei mateview se
Huawei MateView SE Tanıtıldı! 2

Bağlantı noktası (port) tarafına gelecek olursak; bir adet HDMI, bir adet Display Port ve güç konektörü bulunuyor ve ne yazık ki USB Type-C girişi bulunmuyor. Monitörün öne çıkan özelliklerinden bir tanesi ise daha az göz yorgunluğu için beyaz kağıdı taklit edebilen e-Kitap Modu.

Huawei MateView SE, 799 Çin Yuanı fiyat etiketiyle önümüzdeki ay piyasaya sürülecek. Küresel pazarlarda ve ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağını henüz bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler