Cuma, Nisan 26, 2024

Huawei nova 9 SE Görselleri ve Teknik Özellikleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji üreticilerinden Huawei’in 108MP çözünürlüğünde ana kameraya sahip ilk akıllı telefonu Huawei nova 9 SE üzerinde çalışmalar yürüttüğüne dair bir takım bilgiler çıktı. WinFuture tarafından elde ettiğimiz bilgilere göre akıllı telefon 250-280 Euro fiyat bandında olacak.

Şirketin 5G modeme sahip çip tedarik etme konusunda yaşadığı zorluk göz önüne alındığında akıllı telefonun, 5G’den yoksun 4G bağlantı teknolojisiyle gelmesi bekleniyor. Büyük ihtimalle Qualcomm’un Snapdragon 665 yonga setinden güç alacak ve 8GB RAM / 128GB depolama alanı olmak üzere tek yapılandırmaya sahip olacağı iddia ediliyor.

huawei nova 9 se
Huawei nova 9 SE Görselleri ve Teknik Özellikleri Sızdırıldı! 6

microSD kart yuvası sayesinde depolama alanınızı istediğiniz zaman artırabileceksiniz. EMUI 12 kullanıcı arayüzüne sahip Android 11 işletim sistemini çalıştıracak ve tabi ki Google Play Hizmetlerinden yoksun olacak.

Arka tarafta dörtlü kamera kurulumu bulunacak; 108 MP çözünürlüğünde ana kamera, 8MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera, 2MP çözünürlüğünde makro kamera ve 2MP çözünürlüğünde derinlik algılayıcı kamera yer alacak. Ön tarafta ise 16MP çözünürlüğünde özçekim kamerası bulunacak.

1080×2388 piksel çözünürlüğünde, 19.9:9 en boy oranına sahip 6.78 inçlik LCD ekran ile gelen akıllı telefonun yenileme hızı ve ekran tarafında kullanılan koruma hakkında şu anda bir bilgi sahibi değiliz. 4000 mAh kapasiteli bataryadan enerji alacak ve hızlı şarj destekleyecek fakat hızlı şarjın değerleri şu anda bilinmeyenlerin arasında gizemini koruyor.

Güç düğmesine entegre edilmiş parmak izi okuyucusuna ve NFC teknolojisine sahip olacak olan nova 9 SE için lansman tarihi henüz belli değil fakat raporlara göre ilk önce Avrupa pazarında satışa sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler