Cuma, Nisan 19, 2024

Huawei nova 9 Tanıtıldı: Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji devlerinden Huawei, nova 9 akıllı telefonunu Viyana’da düzenlendiği bir lansman etkinliğinde ile birlikte küresel olarak tanıttı aslına bakılırsak nova 9 ailesi geçtiğimiz ay Çin’de zaten tanıtılmıştı fakat satın alınabilirlik bugüne kadar yerel olarak sınırlıydı. Şimdi ise Viyana’da gerçekleştirilen lansman itibariyle Huawei nova 9 Avrupa bölgesinde de satışa hazır.

Huawei Nova 9, 120 Hz yenileme hızına sahip kavisli 6.57 inç boyutunda OLED ekran ile birlikte geliyor ve beraberinde 66W şarj desteğine sahip 4.300 mAh kapasiteye sahip batarya sunuyor. Cihazın teknik tarafına inecek olursak 8 GB RAM barındırıyor ve 128/256 GB olmak üzere iki depolama alanı seçeneği sunuyor. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 778G 4G yonga setinden alıyor. Yazılım tarafında kutunun içerisinden Android 11 işletim sistemi tabanlı EMUI 12 ile birlikte çıkıyor ve Google Mobil Hizmetleri hariç olarak geliyor.

Huawei nova 9 fiyatı ne kadar?

huawei nova 9
Huawei nova 9 Tanıtıldı: Özellikleri Neler? 2

Huawei nova 9, Siyah ve Yıldızlı Mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile birlikte geliyor ve 499 Euro fiyat etiketiyle satışa çıkıyor. Huawei, satın alımlarla birlikte bir sene boyunca ücretsiz olarak kırık ekran değişim imkanı sunuyor. Ülkemizde de satışa çıkacak olan cihazın Pro modeli ne yazık ki Avrupa pazarında satışa çıkmayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler