Çarşamba, Nisan 24, 2024

Huawei P Smart 2019’un Özellikleri ve Görüntüleri Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei P Smart gün geçtikçe ifşa olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta cihaz hakkında azda olsa bilgiler gelmişti. Şimdi ise özellikleri ve görüntüsü ortada…

2018’in en iyi çıkış yapan şirketlerinden Huawei bu yıl içerisinde pekçok model satarken yine pekçok model tanıttı. Şimdi ise P Smart 2019’u tanıtmaya hazırlanan Huawei bilgileri pekte gizli tutamıyor. Keza bu kez cihazın özellikleri ve görüntüleri açığa çıktı.

Yine Roland Quandt tarafından sağlanan bilgiler bize cihaz hakkında net bilgiler veriyor. Tabi hepimiz Roland Quandt’ın verdiği bilgilerin %80 doğru çıktığını biliyoruz. Gelelim P Smart 2019’a.

huawei

Tasarımsal olarak Honor 10 Lite’a çok benzeyen cihaz ön kısmında çentikli bir ekran bulunduruyor. 6.2 inç büyüklüğündeki bu ekran 19:9 en boy oranı sunuyor. Kirin 710 yonga setini içerisinde barındıran P Smart 3GB ve 4GB Ram bellek seçenekleri sunuyor.

Tüm bunlarla beraber cihazın 32GB ve 64GB olmak üzere 2 farklı depolama seçenği mevcut. Ön kısmında 24 megapiksellik bir kamera barındıran P Smart arka kısmında 13+2 megapiksellik çift kamera taşıyor.

3.200 mAh batarya kapasitesine sahip cihazın Android 9 Pie işletim sistemine sahip olması bekleniyor. Renk seçenekleri arasında ise Gece Yarısı Siyahı ve Aurora Mavisi mevcut. Tanıtım tarihi hakkında net bir bilgi yokken fiyatıda şimdilik belli değil.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler