Cumartesi, Nisan 20, 2024

Huawei P30 Pro Canlı Görüntülendi! İşte P30 Pro’nun İlk Videosu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei’nin yeni amiral gemisi P30 Pro tanıtılmadan önce canlı olarak görüntülendi.

Son zamanların konuşulan markası Huawei yeni bir modeli ile daha karşımıza çıkıyor. P30 Pro olarak isimlendirilen model bu sene Huawei’nin amiral gemisi modeli olacak. Hemen herkes P30 Pro’nun çok şık bir tasarıma sahip olacağını tahmin ediyordur.

Huawei’nin daha önceki modellerine baktığımızda orta segmentte olsa, üst segmentte olsa çok çok iyi tasarımlara sahip olduğunu görebiliyoruz. Fiyatlarınında rakiplerine nazaran uygun olması tercih edilebilirliğini artırıyor. 

P30 Pro’da diğer modelleri aratmıyor. Hatta P30 Pro resmen göz alıyor. Çünkü arka kısmına dikey konumlandırılmış kamera paneli ve hemen yanında bulunan LED Flaş kısmı yerini hiç yadırgamamış. Aynı zamanda arka kısımdaki kasa renginin şıklığı tartışılmaz nitelikte. Cihaza cidden havalı bir görünüm katıyor.

Cihazın canlı hali bu şekildeydi. Cihaza dair elimizdeki bilgiler ise şöyle: P30 Pro’nun OLED ekranı 6.47 inç büyüklüğünde ve Full HD+ (2340 x 1080 piksel) çözünürlüğünde. Aynı zamanda bu ekranın altında bir parmak izi sensörü yer alıyor.

P30 Pro’nun hakkında gelen son bilgiler arasında aynı anda iki video kaydı yapabileceği yönünde. Tabi bu özellik kesin mi bilinmiyor. Bakalım 26 Mart’ta tanıtılacak olan P30 Pro’nun fiyatı ve özellikleri ne yönde olacak…

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler