Cuma, Nisan 26, 2024

Huawei P40 ile Çekilmiş Görsel Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefon sektöründe sular durulmuyor. Çok kısa bir süre önce Galaxy S20 modelleri tanıtıldı. Şimdi ise gözler Huawei P40 modellerine çevrildi.

Android’in kralı unvanını alacak telefonlar olarak yarışması beklenen iki serinin yine kameralarıyla fark yaratmasını bekliyoruz. Bu noktada zaten Galaxy S20 modellerinin iddialı kameralarla geldiğini gördük. Haliyle gözler Mart ayında gelmesi beklenen Huawei P40 akıllı telefonlarında. Weibo üzerinden yapılan bir görsel paylaşımı ise bu sene iddialı bir modellin karşımıza olacağını göstermekte.

Huawei P40 kamerası iddialı geliyor

Telefon ile çekildiği söylenen görsellere baktığımız zaman, detayların çok iyi yakalandığını görüyoruz. Zaten markanın bu konuda iddialı olduğu biliniyor ancak iddialara göre görsel telefoto kamerası ile çekildi. Bu da demek oluyor ki gördüğümüz görselden daha detaylı çekimler yapılabilecek. Telefoto kameraları genelde ana kameraya göre biraz daha kusurlu bir çekim kalitesi sunuyor.

Huawei P40

Yani Huawei P40 akıllı telefonlarının kamerasının %100 performansı ortaya konmuş değil. Bundan bu çıkarımı rahatlıkla yapabiliriz. Çok sayıda arka kamera ile gelmesi ve yine Leica ile iş birliğini konuşturmasını beklediğimiz yeni akıllı telefonların tanıtımı için ise sayılı günler kaldı.

Samsung’un en iddialı rakibi olacak olan yeni akıllı telefonların 26 Mart tarihinde tanıtıma çıkması bekleniyor. Tanıtımın ardından kamera özellikleri netlik kazanacak ve açıkçası ne kadar başarılı bir akıllı telefon serisi ile karşılaşacağımızı net bir şekilde görmüş olacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler