Cumartesi, Nisan 20, 2024

Huawei P40 Pro Görselleri Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mart ayında tanıtılmasını beklediğimiz Huawei P40 Pro akıllı telefon modelleri için yeni tasarım detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu kez yeni akıllı telefonların en net görselleri ortaya çıktı.

Çok sayıda arka kameranın kullanılacağı akıllı telefonun arka kısımda uzatılmış bir kamera alanı kullanılacak. Üst üste sıralı olan 4 kameranın yer aldığı telefonun sağ kısımda ise beşinci bir kamerası bulunacak. Toplamda 5 arka kamera sunulacak ve yine kamera alanının içerisinde bir de flaş ışığının yer aldığını göreceğiz.

Huawei P40 Pro ekrana gömülü kamera kullanacak

Ekran kısmında da önemli bir değişiklik olmasını bekliyoruz. Ekran kısmında çentik alanına veda edeceğiz. Bu modelde yan yana sıralı bir şekilde iki ön kamera bulunacak. Çift ön kameranın kullanılacağı akıllı telefonun ekrana gömülü kamera sistemi doğrudan Galaxy S10 Plus akıllı telefonlarının tasarımını işaret ediyor.

Huawei Mate 30 modellerine göre biraz daha düz bir ekran kullandığını göreceğimiz akıllı telefon, muhtemelen yanlarda fiziksel tuş kontrolleri ile gelecek. Tasarım bir yana, telefonun teknik özellikler kısmında da iddialı modeller olacağınız söyleyelim.

 Huawei P40 Pro

Kirin 990 işlemcilerinin sunacağı güç bir yana, asıl artının kamera kısmında olması bekleniyor. Kamera kısmında 10x optik zoom yaklaştırması sunulacak ve periskop kamera göreceğiz. 5 arka kameranın telefonu DxOMark listesinde ilk sıralara taşıması bekleniyor.

Mart sayında resmiyet kazanacak olan Huawei P40 Pro modellerinde Google servislerinin durumu konusunda ise kesin bilgiler ortaya çıkmadı. Beklenti yine Google servislerinin olmayacağı yönünde.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler