Perşembe, Mart 28, 2024

Huawei P40 Pro Modeli Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Evan “Evleaks” Blass, yeni bir sızıntı ile tekrardan karşımızda. Huawei’nin bir sonraki amiral gemisi telefonuna henüz en iyi bakışımızı ayarlıyor. Blass beyciğimize göre telefonun yapımında seramik kullanılacak P40 Pro modelinin ön camın ve arka panelinde dört kenarının tamamının eğri gibi görüneceğini söylüyor.

Görüntülerde ortaya çıkan en önemli tasarım özelliği, biri periskop tarzı telefoto kamera olmak üzere beş objektife ev sahipliği yapan devasa kamera tümseğidir. Leica marka ve teknik detayları ultra geniş açı ve telefoto arasında 13x yakınlaştırmaya ulaşmak daha fazla miktarda olmalıdır. 18-240mm eşdeğerlik, kapsayan olarak dizi açıklar. Huawei’nin bu rakama ulaşmak için yazılım geliştirmelerine güvenmiş olması muhtemel.

Telefonun ön kısmında iki adet özçekim kamerası için damla çentik yer alıyor. Güç ve ses düğmesi sağ kenar tarafa konumlaştırılmış durumda, üst ve sol taraflarda herhangi bir şey bulunmuyor ve alt kısımında USB Type C bağlantı noktası ile hoparlör yer alıyor. Hiç şaşırmayacaksınız ki kulaklık girişi mevcut değil 😀

Huawei’nin son iki P serisi amiral gemisi telefonu geçtiğimz Mart ayında Paris’te tanıtıldı, bu yüzden resmi yeni bir lansman çok uzak bir tarihte olmamalı. Bu seferki fark, elbette, Huawei’nin, geçen yılki Mate 30 Pro’da olduğu gibi, Google hizmetleri için yerleşik destek olmadan telefonunu tekrar piyasaya sürmek zorunda kalabileceğidir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler