Perşembe, Mayıs 9, 2024

Huawei P50 Pro ve P50 Pocket, Avrupa’da Ön Satışa Açıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji devlerinden Huawei‘in yeni nesil akıllı telefonlarından P50 Pro ve P50 Pocket modelleri artık resmi olarak Avrupa’da satışta (giriş seviyesi P50 dahil değil). Mevzubahis iki model hali hazırda Bulgaristan’da ön siparişteyken ön siparişte olan ülkelerin arasına Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan’da katılım sağlıyor.

Huawei P50 Pro, hali hazırda Bulgaristanlı perakendecilerden ve telekominikasyon şirketlerinden ön sipariş edilebilir. SIM’siz modelin fiyatı 2200 BGN (1.125 Euro) olup yalnızca 8GB RAM / 256GB depolama alanı yapılandırması mevcut, renk seçeneği konusunda Altın ve Siyah bulunuyor. Akıllı telefonlar için ön sipariş 6 Şubat’ta sona erecek.

Ön sipariş verenler FreeBuds 4’ü ücretsiz olarak alıyor!

Huawei P50
Huawei P50 Pro ve P50 Pocket, Avrupa'da Ön Satışa Açıldı! 2

Dikey olarak katlanabilen Huawei P50 Pocket, Seramik Beyaz renk seçeneği ile birlikte 8GB RAM / 512 GB Depolama Alanı yapılandırması için 2800 BGN (1,435 Euro) fiyat etiketiyle ön sipariş için mevcut. Her iki modelde ön sipariş hediyesi olarak FreeBuds 4 ile birlikte geliyor.

Huawei P50 Pro ayrıca Huawei.com’un Çek Cumhuriyeti ve İtalyan sitelerinde ön siparişleri 26 Ocak’ta başlayacak şekilde görünüyor. Her iki site de henüz fiyatlandırma göstermiyor fakat her üç ülkenin Avrupa Birliği ülkesi olduğu göz önüne alındığında fiyatlandırmalarda ki farklar çok küçük miktarlarda olacaktır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler