Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Huawei Watch GT2 Pro Gerçek Görüntüleri Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefonları bitti bitmedi tartışmalarına konu olan Huawei, kapana kısıldı. ABD ambargosu nedeniyle yeni ürünlerde sıkıntılar çıkabilir. Buna Huawei Watch GT2 Pro gibi önemli projeler üzerinde çalışmalar devam ediyor.

Çok satan, hatta dünyanın en çok satan akıllı saatlerinden biri olarak seçilen Huawei Watch GT2 modelinin devamı ya da yenilenmiş versiyonu olarak duyurulacak akıllı saat, şimdiden sızdırıldı.

Markanın tüm olumsuzlukları unutturacağı ürünlerden biri olarak değerlendirilen Pro akıllı saat için görseller de geldi.

Huawei Watch GT2 Pro için yeni render görselleri

Render görüntüleri saatin yapı değişikliğine gideceğini gösteriyor. Üstte kullanılan çerçeve yok denecek bir seviyeye getirilmiş.

Daha ince ve bu sayede dairesel ekranı bir tık öne taşıyan yeni çerçeve yapısı dışında çok değişen bir kısım göremedim. Yine tamamen metal kasa ve metal butonlar olacak ve vay be diyecek bir tasarım değişikliği yok.

Huawei Watch GT2 Pro

Huawei Watch GT2 Pro

Teknik özellikler açısından bakılınca Huawei Watch GT2 Pro serisinin çok önemli farkları olmayacağını tekrar hatırlatalım. Saat 1.39 inç ekran kullanacak ve 454 X 454 piksel çözünürlük değeri olacak.

Yine 32 MB RAM, yine 50 metreye kadar suya dayanıklılık, 14 gün şarj dayanma süresi gibi birçok şey aynı olacak. Farklı olan şimdilik yazılımlar ve kablosuz şarj desteği gibi gözüküyor.

Bu kadar az değişiklikle beraber saatin fiyatı 280 – 290 Euro civarında. Biraz yüksek açıkçası çünkü önemli bir teknik özellik değişimi yok gibi.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler