Cumartesi, Nisan 20, 2024

Humble Bundle Steam’da 59 TL olan F1 2015 Artık Ücretsiz Veriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Humble Bundle gerçekten yine yaptı krallığını hocalar. F1 2015 oyunu yine kampanyaya girerek kısa bir süreliğine tamamen ücretsiz oldu. Steam‘da şuanda F1 2015 oyunu 59 TL’den satıldığı için yarış severlerin dikkatini çekeceğini düşündük. Zira oyunun ben 2017 versiyonunu da bayılarak oynamıştım.

“Biz de Testlerde Kullanırız Hacı”

Şimdi böyle ücretsiz oyunlar kampanyaya girdiğinde tabii ki sizler gibi biz de nasiplenmek istiyoruz. Zira yaptığımız sistem rehberlerinde bazı oyunlar çok iş görüyor gerçekten. Humble Bundle bu kampanyaları yaparken tabii ki güncel oyunları yapmıyor ama, ‘oyun oyundur’ mantelitesinde hareket ettiğimiz için süper oluyor.

2 gün sonra bitecek olan kampanya ile birlikte F1 2015 tamamen şuanda ücretsiz durumda. Oyunu eğer bilmiyorsanız, ufaktan bahsetmeme izin verin;

Kariyer modu dahil olmak üzere içerisinde pek çok farklı senaryoyu barındıran F1 2015, yarışın tam ortasına bizleri sokarak motor sporlarına dahil ediyor. Adından da anlayacağınız üzere Formula 1 araçları ile kıyasıya dolu sezonlar geçirebiliyor, 2015 yapımı olmasına rağmen gerçekçi grafikleri ile keyfini çıkartabiliyorsunuz.

Üstelik oyun içerisinde Şampiyona adı verilen kategoride mutlaka yarışmanızı tavsiye ediyorum. Zira sezon sezon ilerleyen bu kategori hem zorlu, hem de bir yıl içerisinde puanlar toplayarak birinci olmanızın kapısını bizlere aralıyor. F1 pilotu olmak kolay değil. Eğer evinizde bir de direksiyon varsa, değmeyin keyfinize diyorum.

F1 2015’i Nasıl İndireceğim?

İlk olarak Humble Bundle web sitesine giriş yapın. Ardından sağ üst kısımda bulunan ‘hesaba giriş’ sekmesinden varsa hesabınız ile giriş, yoksa yeni bir hesap açarak ilerlemeyi deneyin. Ardından Humble Bundle anasayfasında bulunan F1 2015 görseline tıklayarak kampanya sayfasına ilerleyin.

humble bundle anasayfa

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra kampanya sayfasına ilerleyin. Ardından hemen aşağıdaki görselde de gördüğünüz üzere “Add to cart” seçeneğine tıklayarak ürünü sepetinize ekleyin.

humble bundle f1 2015

Evet, ürün artık sepetinize başarıyla eklendi. Şimdi ise “Get it for free” seçeneğine tıklayarak ürünü bedava satın alın. Giriş yaptığınız mail adresinize bir onay maili gidecek. Maili açarak “Download Now” seçeneğine tıklayın.

humblebundle 2

humble bundle f1 2015 003

Yukarıdaki işlemler tamamlandıktan sonra, ‘Reveal your Steam Key‘ seçeneğine tıklayarak F1 2015‘in orjinal Steam keyini oluşturun. Keyinizi aldıktan sonra da yapacağınız işlem çok basit. Steam’a giriş yaparak ‘Steam’da bir ürün etkinleştir’ deyin ve oyununuz hayırlı olsun.

humble bundle f1 2015 004

humble bundle f1 2015 005

Kodunuzu da etkinleştirdiyseniz, tek yapmanız gereken F1 2015 oyununu indirip bilgisayarınıza kurmak. Tekrar belirtiyorum oyun 2015 yapımı olmasına rağmen çok güzel ve sürükleyici. Hele direksiyon setiniz de varsa, epey bir zaman harcayacağınız yeni oyunuza kendinizi kaptırabilirsiniz hocalar.

Eğer oyunu indirmekte sorun yaşarsanız, aşağıdaki yorum bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

8 YORUMLAR

  1. oyunu nereden indirecem burda gösterilen her şeyi yaptım en son steam hesabından oyunu etkinleştirdim ama ondan sonra oyunu nereden nasıl indirecem?

  2. mail adresine gonderılen anahtar kodunu steamde aktifleştirmeniz gerek. oyunun sıtesı kendı mail atıyor attığı maildeki kodu koyla sonra maildeki verdıgı lınke tıkla otomatık steam heswabına yonlendırıp steam hesapını ac kodu o ala ana gır oyun ssteam da sonra ındır oyna

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler