Cuma, Mart 29, 2024

HyperX Cloud Revolver Dünyadan Bağımsız Oyuncu Kulaklığı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Piyasada pek çok gamer serisi olarak adlandırılan oyuncu kulaklıkları bulunuyor. Biz de seriyi tamamlamak adına bu hafta profesyonel oyuncu kulaklığı olan HyperX Cloud Revolver‘ı inceledik. Tamamen dış dünyadan bağınızı kopartan HyperX Cloud Revolver ile oyunun keyfini tam anlamı ile yaşayabiliyorsunuz.

HyperX Cloud Revolver Neler Sunuyor ?

Şöyle düşünün, bir oyun oynarken kulaklıktan ne beklersiniz ? Derin bir ses, kaliteli mikrofon, kafa ağrıtmayan tasarım, en ince detayları bile duyabilmek, belki de hepsi. Ancak bilirsiniz, piyasada satılan oyuncu kulaklıkları verdiğiniz paraya göre teknik özelliklerini arttırdığı gibi, HyperX Cloud Revolver tam bir profesyonel oyuncu kulaklığı olmayı hak ediyor diyebilirim. Çünkü yukarıda saymış olduğum özelliklerin hepsini bu kulaklıkta bulabiliyorsunuz.

Kısacası Cloud Revolver güzel bir oyuncu kulaklığı diyebilirim. Aynı zamanda tak çalıştır segmentinde yer aldığı için direkt olarak USB’yi PC’ye bağlayarak çalıştırabiliyorsunuz. Aynı zamanda çıkartılıp-takılabilen mifrofonu ise gerçekten ses performansı ile bizi etkiledi. Fakat kulaklıkta 7.1 ses desteği bulunmuyor.

Şuanda bu model piyasada 420 TL ve civarlarında çeşitli e-ticaret sitelerinde satılıyor. İlk bakışta fiyatın biraz fazla olduğunu söylemem gerekli. Daha uygun olmasını beklerdim açıkçası.

 


Konforlu mu ?

Bu soruya kesinlikle “evet” yanıtını verebilirim. HyperX Cloud Revolver‘ı tam 2,5 saat boyunca BF1‘de test ettik. Bu süre boyunca kulaklığın yanakları hiçbir rahatsızlık vermediği gibi, kafa bandı da hafif ve bombeli yapısından dolayı baskı oluşturmadı. Normal kulaklıkları hepimiz biliyoruz; bir kaç saat geçmeye kalmadan ağrılar ve kulakta uğultulara başlıyorlar.

Kingston‘a ait olan HyperX Cloud Revolver incelemesi tüm hızı ile devam ederken şu noktaya değinmeden geçmek istemedim; ben şahsen World of Warcraft, Dota ve League of Legends oynadığım için bu tür ihtiyaçları gerçekten iyi takip ediyorum ve kulağıma taktığımda bir kulaklığın beni dış dünyadan kopartmasını bekliyorum. Çünkü ne kadar oyuna konstantre olursanız, o kadar başarılı olma ihtimaliniz de artıyor. İşte HyperX Cloud Revolver‘da tam tarif ettiğim gibi bir kulaklık. Hatta ofiste İsmail kulağına taktıktan sonra bizi duyacağını düşünmüştük, taa ki gidip dürtene kadar.

hyperx-cloud-revolver-inceleme-007
Popüler Takımlar HyperX Cloud Kullanıyor

Evet, günümüzde böyle bir gerçek var arkadaşlar. Popüler takımlar şuanda bu tür kulaklıklar tercih ettikleri gibi, oyuna tam anlamı ile konsantre olmaya çalışıyorlar. Hatta ESL sertifikalı olduğu için Teamliquid ve SK Gaming gibi takımlar bu kulaklığı tercih ediyor. Kulaklığın kutusunun üzerinde yer aldığı gibi PC, Xbox One, Wii U, PS4, MAC ve Mobil kullanıcılar için de ideal.

hyperx-cloud-revolver-inceleme-005
Tasarım da Konuşuyor

Bir kulaklığa 400 küsür TL para verirken kulaklığın elbette biraz da gösterişli olmasını isteriz. Cloud Revolver‘ın tasarımı ise metalik malzemeden yapıldığı gibi, üst kulak köprüleri ön plana çıkıyor. Bunun dışında diğer üniteler tamamen plastikten üretilmiş. İç malzeme metal olduğu için dayanıklı olduğunun da altını çizelim. Fakat ufak bir olumsuzluktan bahsedelim; metalik köprülere herhangi bir şekilde darbe gelecek olursa kulağınızda çınlama yapabiliyor.

hyperx-cloud-revolver-inceleme-006
HyperX Cloud Revolver oyuncu kulaklığında başta da bahsettiğim gibi gürültü engelleyici güzel bir mikrofon ile geliyor. Esnek yapıda olduğu için istediğiniz yere hareket ettirmekte özgürsünüz. Ancak mikrofonun biraz kısa olduğunu söyleyebilirim. Keşke o uzunluğu kısalt-çek tarzında oyunculara bıraksaydılar. Mikrofonun performansı ise oldukça başarılı. Oyun esnasında herhangi bir kopma sorunu veya dalgalanma sorunu yaşamadan kullanabilirsiniz.

hyperx-cloud-revolver-inceleme-004
1+2 Hocam

HyperX Cloud Revolver‘ın kutusundan toplamda 1 metre uzunluğa sahip ve ucunda 3.5 mm’lik standart jack girişi bulunuyor. Fakat bu uzunluk size kısa gelecek olursa, dilediğiniz zaman kutu içerisinden çıkan 2 metrelik ek kablo ile destekleyebiliyorsunuz. Kablo üzerinde ayrıca ses kontrol kumandası bulunduğu gibi, sesi azaltma, yükseltme ve mikrofonu kapatıp açma işlemleri kolayca uygulanabiliyor.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler