Cuma, Mart 29, 2024

İnce Belli Motorola Moto Z Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lenovo firmasının satın aldığı Motorola, akıllı telefon üretimine ayrı bir koldan devam ediyor. Motorola’nın duyurmuş olduğu yeni Moto Z ve Moto Z Force cihazlarının teknik özellikleri ve piyasa satış fiyatları San Francisco’da gerçekleştirilen Tech World 2016 etkinliğinde duyuruldu. Yakından göz atacağımız Motorola Moto Z‘nin detayları ise haberimizde.

Motorola Moto Z Performans ve Yenilikleri

Tech Word 2016 etkinliğinde duyurulan Motorola Moto Z başlıkta da belirtmiş olduğumuz üzere çok ince gövdeye ve metal tasarıma sahip. Cihaz o kadar ince ki, bize ilk görüşte ince belli çıtkırıldım yapıları hatırlattı. Moto Z’de kulaklık girişi bulunmadığı gibi, 256‘a kadar arttırılabilen microSD kart desteği mevcut.

32 GB veya 64 GB depolama seçeneklerinin yer aldığı Moto Z‘nin hemen arkasında optik görüntü sabitleme teknolojisine sahip f/1.8 diyaframlı 13 Megapiksel kamerası bulunuyor. Ön panelde ise LED flaşa sahip 5 Megapiksellik kamera bizleri karşılıyor. Parmak izi sensörü, USB-C bağlantı arayüzü ve Android’in son sürümü olan Marshmallow 6.0.1 versiyonu ile piyasada olacak.

Motorola-Moto-Z
2600 mAh bataryası bizden düşük puan alırken, bu cihazda minimum 3000 mAh batarya beklemek daha doğru olacaktı. Ancak Moto Z Force modelinin alt segmenti olarak nitelendirilen bu cihaz Eylül ayında raflarda yerini alacak. Piyasa satış fiyatının şuan için 399 dolar olduğu söyleniyor. Yeni Motorla Moto Z modelinin tüm teknik özelliklerini aşağıdaki karşılaştırma tablosundan inceleyebilirsiniz.

Moto-Z-Fiyat

Moto Z Tüm Teknik Özellikleri

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

4 YORUMLAR

  1. Moto Z Türkiye’ye gelirse satılabilir. Zira teknik özellikleri ve fiyatı gayet uygun. Zaten Türkiye’den başka geniş bir pazar bulabileceklerini sanmıyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler