Salı, Nisan 23, 2024

İnsanın Psikolojisini Alt Üst Eden Cehennem Temalı Agony Çıkıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gün geçmiyor ki Agony gibi psikopat oyunlar da aramıza katılmasın. Oyunun amacı her ne kadar korku olsa da, içeriğinde barındırdığı derin mesajların olduğu aşikar. Cehennem’den kaçış temalı oyun Agony bu sayede oyunculara değişik duygular yaşatmaya geliyor. Dilerseniz yeni yayınlanan fragmanlarına bir göz atalım.

Oyun Neyi Amaçlıyor ?

Agony için yayınlanan 10 küsür dakikalık yeni videoya baktığınızda miğdeniz biraz kalkabilir. Zira oyunu izlerken benim kafam karıştı. Cehennem’den kaçış temalı diyorlar ama maşallah her şeye burnumuzu sokuyoruz. İlginç bir oyun olduğunun altını çizelim. Zira videoyu izlerken bir sahnede korkmadım. Sadece biraz midem bulandı. Bir Outlast olmadığının altını çizmek isterim.

İlk olarak E3 2017 etkinliğinde duyurulan Agony, ilginç grafikleri ve oyun içi detayları ile farklı bir sektörden giriş yaptı. Bazı teknoloji siteleri bu oyuna ‘efsane’ yorumunu yapsalar da, ben efsane olarak kalacağını düşünmüyorum. Hatta şimdiden rez alın, Steam‘dan satış incelemelerinin büyük bir çoğunluğu tarafından dislike alacağını düşünüyorum. Çünkü yaşanmamış ve bilinmeyen bir yeri hayal ederek orada bir şeylerin içinden çıkmayı canlandırmak her seferinde oyun sektöründe başarısız olmuştur. Bkz: Call of Duty..

agony gameplay

Cehennemin derinliklerinde bir şeyler kovalarken bulduğumuz bedenimiz, o an kime ait ve neye hizmet ediyor onu da çözemedik. Sürekli bir şeyler bir yerlerden fırlarken, hiç bitmeyen kan efektleri canınızı sıkabilir. Neyse lafı daha fazla uzatmadan Agony için yayınlanan oyun içi video ile sizleri baş başa bırakayım hocalar. Bu arada yanınızda ufak kardeşlerimiz varsa, bu videoyu onlara izletmemenizi tavsiye ediyorum.

Oyun Eylül ayında Steam‘daki yerini alacak. Şuan için satış fiyatı konusunda bir bilgi bulunmuyor. Tahminlerimize göre 169 TL ve civarında bir ücret talep edilebilir.

Agony Trailer

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler