Cuma, Nisan 26, 2024

Instagram, Ana Sayfanızı Kişiselleştirebileceğiniz Harika Bir Güncelleme Yayınladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Artık pek fazla konuşmadığınız kişilere bakabileceksiniz!

Instagram, takip ettiğiniz hesapları “Ana Sayfa akışınızda en çok gösterilenler” ve “En az etkileşimde bulunanlar” ile sıralamanıza olanak tanıyan bir özellik ekledi. Kullanıcılar buradan takip durumlarını ve bildirimlerini yönetebilir veya bir hesabı kolaylıkla sessize alabilir.

“Instagram sizi gerçekten önem verdiğiniz insanlara ve şeylere yakınlaştırmakla ilgilidir – ancak zaman içinde ilgi ve ilişkilerinizin değişip değişebileceğini biliyoruz. İster mezun olun, yeni bir şehre geçin, ister yeni bir ilgiyle takıntılı olun ve bir topluluk bulun, mevcut bağlantılarınızı ve ilgi alanlarınızı en iyi şekilde temsil edecek şekilde Instagram’da takip ettiğiniz hesapları yönetmeyi kolaylaştırmak istiyoruz.”

Instagram ekibi

Bu mükemmel özellik, ana sayfa akışınızda gezmek için yaptığınız kaydırma sayınızı azaltmak ve Instagram kaydırma deneyiminizi iyileştirmek istiyorsanız oldukça yararlı olacaktır. Instagram ayrıca kısa bir süre önce akışınızdaki listenizi en sondan en sonuncuya kadar sıralayabilme özelliğini ekledi.

Güncelleme henüz daha yeni faaliyete geçiyor; eğer özelliği göremiyor iseniz uygulamayı kapatmayı ve yeniden başlatmayı deneyin. Bu özelliğin, henüz görünmediğini bildiren Android cihaz kullanıcıları bilmelidirler ki özellik muhtemel Android için daha sonra gelecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler