Cuma, Mart 29, 2024

İnstagram Hesabını Kalıcı Olarak Silmek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda hemen hemen herkesin sosyal ağlarda bir hesabı olduğunu görüyoruz. Çoğu kişi bu hesapları uygulamayı denemek için açıyor. Beğenmeyenler ise adını sosyal medyadan tamamen kaldırmak istiyor.

Bazı kullanıcılar çeşitli nedenlerle sosyal ağlardaki hesaplarını kapatmak istiyorlar. Sebebi ise bazen özel nedenler bazen sosyal ağlardan uzak durmak bazen ise takipçi hile siteleri. ‘da da bu seçenek mevcut. Çok kısa bir işlemle İnstagram hesabınızı silebilirsiniz.

Peki bu işlemi nasıl gerçekleştireceğiz ? 

Hesabımızı silmek için ilk olarak Buradan “Hesabımı geçici olarak kapat” sekmesine gidiyorsunuz.

Daha sonra size hesabınızı neden kapattığınıza dair bir soru yöneltiyor. Geçerli bir cevabı seçtikten sonra altında çıkan yere şifrenizi giriyorsunuz.

instagram hesap silme

Son olarak Hesabımı geçici olarak kapat seçeneğine tıklıyorsunuz.

Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra hesabınız tamamen silinmiş olacak. Unutmadan, sildiğiniz hesabın kullanıcı adını bir kez daha kullanamayacaksınız.

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

  1. Ben ekleyeyim : Silmeden önce hesabınızın kullanıcı adını değiştirirseniz eski kullanıcı adınızla yeni bir hesap açabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler