Cumartesi, Temmuz 27, 2024

IO Interactive, Yeni James Bond Oyunu Hakkında Daha Çok Bilgi Verdi

Paylaş

silkroad gaminggentr

IO Interactive, yeni James Bond oyunu hakkında daha fazla bilgi verdi. IO Interactive, geçtiğimiz yıllarda yeni bir James Bond oyunu geleceğini duyurmuştu. Bu duyuru ile birlikte serinin hayranları heyecanlanmış ve oyunu beklemeye başlamışlardı. Şirket, oyunu duyurduklarında oyunun çok erken aşamada olduğunu söylemişti. Hatta öyle ki oyuna bir isim bile verilmemişti.

james bond 2

Oyunun ismi Project 007 olarak geçiyordu. Oyunu şirket, 2020 yılında duyurmuştu. Bu duyurudan 3 yıl geçmesine rağmen oyun hakkında hala çok şey bilmiyoruz. Şu ana kadar bildiklerimiz oyun, James Bond‘un başlangıç hikayesini konu alacak. Şimdi ise oyundan daha fazla bilgiler gelmeye başladı.

James Bond Oyunundan Daha Çok Bilgi Geldi

IO Interactive‘in geliştirdiği bu yeni James Bond oyunundan şirket, daha fazla bilgi verdi. Bu bilgilere göre oyun, Hitman’a benzeyecek ancak Hitman’da ki serbestlik sunan oynanıştan çok oyunda bir senaryo yer alacak ve bu senaryo doğrultusunda ilerleyeceğiz. Oyunda yine Hitman’da ki, Ajan 47’nin kullandığına benzer aletler olacak. Ancak bu aletler çok daha ajanlık temasına uygun olacak. Bu bilgiler doğrultusunda oyunun, yine aynı şirketin geliştirdiği Hitman oyunlarına benzer olacağını anlıyoruz.

james bond 3

Oyun, herhangi bir filme veya aktöre dayanmayacak. Orijinal James Bond‘un yer aldığı üçüncü bakış bir aksiyon oyunu olacak. Oyundaki James Bond, Daniel Craig’in James Bond‘una yakın bir karakter olacak. Söylenene göre oyun en geç 2025’de piyasaya çıkacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler