Cumartesi, Nisan 20, 2024

iOS 15 için Güncellenen WhatsApp, Yeni Özellikler ve Odak Modu Desteği Getiriyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Meta şirketine ait popüler çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, 22.2.75 sürümü ile birlikte tüm iOS 15 işletim sistemi kullanıcıları için yeni bir güncelleme yayınlıyor. Bildirimlerin yanı sıra daha iyi sesli mesaj deneyimi, Odak Modu desteği ve grup/profil fotoğrafları getiriyor.

Mevzubahis güncelleme Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kullanıcılara gönderilmeye başladı. Sesli mesajları duraklatabilir ve devam ettirebilirsiniz. Her zamanki gibi sesli mesaj kaydetme tuşunu basılı tutup yukarı kaydırmak kaydı kitleyecektir ancak artık kaydetmekte olduğunuzu ses kaydını durdurabileceğiniz yeni bir düğme eklendi.

whatsapp
iOS 15 için Güncellenen WhatsApp, Yeni Özellikler ve Odak Modu Desteği Getiriyor! 2

Odak Modu ise bildirimleri ve uygulamaları filtrelemenize olanak tanıyor. WhatsApp’ın programın bir parçası olmasıyla birlikte artık Meta’nın mesajlaşma platformundan bildirim almak isteyip istemediğinizi seçebileceksiniz.

Güncellemenin değişiklik günlüğüne göre bu özellikler “önümüzdeki haftalarda” tüm kullanıcıların kullanımına sunuluyor olacak fakat kullanıcıların aygıtlarını Apple’ın en yeni iOS işletim sistemi sürümüne güncellemeleri gerekiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler