Cumartesi, Temmuz 27, 2024

iOS 16.1.2 için Geri Dönüşler Kapandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple, geçtiğimiz hafta iOS 16.2 güncellemesinin kararlı sürümünü yayınladı. Yeni sürümün yayınlanmasıyla beraber gelen değişikliklerden söz etmiştik. Şimdi de iOS 16.1.2 sürümü için önemli bir adım atıldı.

Apple’ın aldığı kararla beraber eski sürüme dönüş imkanı da ortadan kalkmış oldu.

iOS 16.1.2 İmzaları Kapandı

Bugünden sonra kullanıcılar eski sürüme dönüş yapamayacaklar. Apple imzaları durdurduğu için artık gündemimizde olan sürüm iOS 16.2 olacak.

Aslında bu sürpriz bir karar da değil. Zira marka, yeni bir güncelleme sunduktan sonra, eski sürümlere dönüş için yaklaşık 1 hafta gibi bir süre veriyor. Sonrasında güvenlik gerekçelerini de göstererek eski sürümlerin imzaları kapanıyor.

iOS 16.1.2

Dediğimiz gibi bu yeni bir şey değil. Yıllardır firmanın uygulamış olduğu strateji. Bundan sonraki aşamada da iOS 16.3 sürümü yayınlandığı zaman, iOS 16.2 imzalarının kapatıldığını göreceğiz.

Ama henüz iOS 16.3 sürümünün ne zaman yayınlanacağı açıklanmadı. Sadece beta testleri başladı. Birkaç ay içerisinde yeni sürümü de görmeyi umut ediyoruz. Artık nasıl yenilikler barındırdığını da iOS 16.3 yayınlandığı zaman değerlendiririz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler