Cumartesi, Temmuz 27, 2024

iOS 16.1 Güncellemesi Sonrası Dynamic Island Güzel Bir Özellik Kazanacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

iOS 16 sürümü için güncelleme çalışmaları hızlandı. Ara sürüm güncellemeleri bir yana, yakın zamanda ilk büyük güncelleme iOS 16.1 sürümü de yayınlanacak. Beta sürecinden geçen güncellemenin ne gibi yenilikler getireceği de bir bir ortaya çıkıyor. En son bu sürümle beraber Dynamic Island bölümünde önemli bir değişim olacağı ortaya çıktı.

Buna değişim mi yoksa ek bir özellik mi demek daha doğru olacak bilemiyorum. En iyisi detaylara geçelim de siz karar verin.

iOS 16.1 ile Dynamic Island Nasıl Değişecek?

Beta sürecinde ortaya çıkan detaylara göre bundan böyle Dynamic Island alanında Premier League, NBA ve MLB karşılaşmaları için canlı skor paylaşımları yapılacak.

Görüntüye baktığımız zaman canlı skor gösteriminin hem eğlenceli hem de işlevsel olacağını anlıyoruz.

Dynamic Island

Özellikle futbol severlerin memnun kalacağı bir özellik olacağını düşünüyoruz. Tabii ki tam olarak hangi ligler ya da karşılaşmalar için canlı skor takibi yapılacak bilemiyoruz.

Muhtemelen zaman içerisinde bu konuda daha da fazla gelişme yaşanır. Yeni iOS 16 güncellemelerini takip etmek gerekecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler