Salı, Ekim 22, 2024

iOS 16.3 için Geri Dönüşler Kapandı

Apple’ın yeni iOS işletim sistemi için kısa süre önce bir güncelleme yayınlanmıştı. Yayınlanan güncelleme epey de bir ses getirdi. Zira iOS 16.3 serisiyle yayınlanan güncellemede birçok güvenlik açığı olduğu ortaya çıktı.

Çeşitli güvenlik açıklarının kapatılması adına ise çok kısa bir süre içerisinde iOS 16.3.1 güncellemesi yayınlanmıştı. Bir ara güncelleme olmasına karşın söz konusu sürüm, bahsedilen güvenlik açıklarının da kapatıldığı sürüm oldu.

Bu güncellemenin hemen arkasından ise beklenen haber geldi ve eski sürümler için geri dönüşler tamamen kapatıldı.

iOS 16.3 İmzaları Durdu

İmzaların durması demek artık en güncel sürümün iOS 16.3.1 sürümü olması demek. Bu durumda da zaten güncelleme yapmış olan iPhone kullanıcılarının eski sürüme dönmesi gibi bir durum söz konusu olmayacak.

BENZER:  Asus Bilgisayarlarda BİOS Tuşu?

İmzaların durdurulmasının Apple tarafından düzenli olarak yapılan bir uygulama olduğunu da hatırlatalım. Yani iOS 16.3 sürümüne özel bir şeyden söz etmiyoruz. Kullanıcıların güvenliği açısından belli aralıklarla eski sürümlere geri dönüşler kapatılıyor.

iOS 16.3

Özellikle güvenlik açıkları tespit edildiği durumlarda eski sürümlere dönüşlerin çok daha hızlı bir şekilde durdurulduğunu da biliyoruz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler