Cuma, Nisan 19, 2024

iOS da Yeni Whatsapp Dönemi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Facebook bünyesinde yer alan dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp yeni güncellemesini duyurdu. Google ile ortaklaşa gerçekleşen bu yenilik şuan için iOS platformunda mevcut ve diğer platformlara geleceği kesin değil ( Fakat özellik beğenilirse mutlaka gelecektir). Geçen haftaki güncellemesiyle dosya gönderimine izin veren uygulama bu sefer daha büyük bir güncellemenin altına imza atıyor. Öncelikle Android tarafına gelen güncelleme dün itibariyle iOS kullanıcılarına yayınlandı. Gelen bu güncelleme haber konumuz olan yeniliği de yanında getirdi.

whatsappgoogle

Google işbirliğiyle gelen güncellemenin ardından kişiler sohbet ekranından YouTube uygulamasına gerek duymaksızın gönderilen videoları izleyebilecekler. Son güncelleme ile gelen fakat şuan kullanımda olmayan bu özellik iPhone 6 ve üzeri modeller de test aşaması bittikten sonra kullanıma açılacak. Yukarıda da belirttiğim gibi şuan için Android tarafında çalışma olup olmadığı bilinmiyor fakat ben özelliğin gerekli ve yararlı olduğunu Android için de mutlaka geleceğine inanıyorum. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler