Cuma, Nisan 19, 2024

iPad Pro Modellerinde 4K HDR Video Çıkışı Özelliği Gelebilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple‘ın bu ay yeni 2018 iPad Pro modellerini, yeni Mac’leri ve daha fazlasını tanıtması için bir etkinlik düzenlenmesi bekleniyor .Yeni modeller USB-C bağlantı noktasına sahip olacak ve 4K HDR videoyu uyumlu harici ekranlara çıkarabilecek. Başka herhangi bir özel işlevsellik yok, akıllara Lightning portunun kalıp kalmayacağını getirdi.

9to5mac’in iddiasına göre Face ID’nin Touch ID’yi değiştireceğini de doğruladı, ancak iPhone’ların aksine sistemi hem portre hem de manzara modunda kullanmak mümkün olacak ve yüz tarama derinliği kamerası için bir çentik olmayacak. Başka bir yerde, rapor Apple AirPods tarzı yakınlık tabanlı eşleme ile yeni bir sürümü yolda, iPad’in arka tarafında bulunan Akıllı Klavye gibi aksesuarlar için yeniden tasarlanmış bir manyetik konektör olacağını belirtti.

ipad pro select hero 201706

Bu noktada, resmi bir açıklama henüz yapılmadı Apple’ın yarı düzenli olarak yaptığı gibi bu yıl Ekim ayı içerisinde bir ipad tanıtım lansmanı yapabilir. Hemen hemen tüm Mac dizisi de bir yenileme gecikti, bu yüzden Apple tarafından bir güncelleme veya yeni özelliklerin olduğu bir lansman duyurusu yapılabilir.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler