Salı, Ekim 22, 2024

iPhone 14 Pro Kamera Sorunu için Güncelleme Yolda

Henüz tanıtımının üzerinden 1 ay bile geçmemiş olan iPhone 14 Pro, çıkış yaptığı gibi kamera sorunuyla gündeme geldi.

Sosyal medyada yayınlanan videolarda kullanıcılar, kameradan garip sesler geldiğinden ve görüntülerin titrediğinden şikayet etmişti. İddialarla gündeme gelen kamera sorunu için ise güncellemenin yolda olduğu ortaya çıktı.

iPhone 14 Pro Kamera Sorunu Yazılım Güncellemesiyle Giderilecek

Sorun ilk ortaya çıktığı zaman, birçok geliştirici bunun OIS kaynaklı bir sıkıntı olabileceğini iddia etmişti. Hatta sorunun OIS kaynaklı bir donanım sorunu olması durumunda Apple’ın yeni bir onarım programı başlatabileceği de gündeme gelmişti.

BENZER:  Popüler POCO Telefon için HyperOS 1.0 Güncellemesi Yolda

Yayınlanan görüntüler de bu iddiaları güçlendirmişti çünkü görüntülerde kameranın netleme yapmaya çalıştığı sırada anlamsız bir ses çıkardığı ve ekranın sürekli titrediği gözüküyor.

iPhone 14 Pro

Fakat son gelen bilgiyi göre Apple sorun üzerinde çalışmalarını yapmaya başladı ve bunun yazılımsal bir sıkıntı olduğu belirtildi. Yazılımsal bir sorun olduğu zaman yapılacak iş belli. Telefonlara güncelleme verilmesi gerekecek.

Güncelleme ne zaman yayınlanacak bilmiyoruz ama çok yakında iPhone 14 Pro için hataları giderecek iOS 16 güncellemesi yayınlanacaktır. Güncelleme yayınlandığı zaman sürüm notlarında kamera hatası hakkında daha fazla bilgi bulabiliriz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler