Cumartesi, Temmuz 27, 2024

iPhone 15 Pro için Yüksek Kalite Görseller Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone 15 Pro için sızıntılar bitmek bilmiyor. Telefon için teknik özellikler bir yana, tasarım konusunda çok fazla sızıntı gelmeye başladı. Daha önce CAD çizimleri, yeni renklerin ortaya çıktığı render görselleri gibi sızıntıları paylaşmıştık.

Bu kez durum biraz daha farklı. Bu kez telefonun yüksek kaliteli render görüntüleri ortaya çıktı ve kasada yapılacak olan değişiklikler de kendisini gösterdi. Eğer sızıntı gerçekse, bu kez dikkatimizi çekecek tasarım değişiklikleri olacak gibi duruyor.

iPhone 15 Pro Tasarım Anlamında Nasıl Değişecek?

Görselleri şöyle bir değerlendirmeye aldığımız zaman, bir kere kamera alanının çok net olarak büyüyeceğini anlıyoruz. Kameraların daha kalın ve biraz daha geniş olması söz konusu olacak.

Zaten bu nedenle iPhone 15 Pro modelinin bir tık daha kalın olması söz konusu olacak. Kasa tasarımına baktığımız zaman ise yine düz çerçevelerin kullanılacağını görüyoruz. Görselleri sızdıran kaynak tarafından verilen bilgilere göre titanyum kasa, sadece köşe kısımlarında biraz daha yuvarlak hatlara sahip olacak.

Ayrıca hem önde hem de arkada camlarda ufak bir çıkıntı yer alacak ve kasa ile camlar tam uyumlu hale getirilip, telefonun daha iyi kavranması sağlanacak.

iPhone 15 Pro

Telefonun ekranı kısmında ise çok büyük bir tasarım değişimi beklenmiyor. Yine Dinamik Ada çentik dediğimiz çentik bulunacak.

Yeni Pro modeli için boyutların da sızdırıldığını söylemek lazım. Render görselleriyle beraber paylaşılan boyutlara göre yeni model 146.47 mm X 70.46 mm X 8.24 mm ölçülerinde olacak. 14 Pro modeline göre en büyük fark kalınlık olacak gibi duruyor.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi bunun nedeni de kamera bölümünün çıkıntısının daha büyük olması olacak.

iPhone 15 Pro

Yeni model için son olarak renklerden söz edelim. Belirtilen değerlere göre yeni akıllı telefonda yeni bir koyu kırmızı renk seçeneğine ek olarak, uzay grisi, beyaz ve altın renkleri sunulacak.

Tüm bu görseller yine güzel bir iPhone akıllı telefonu ile karşılaşacağımızı gösteriyor. Kamera konusunda da daha iyi bir çalışma yapılacağı kesin. Tasarım ipuçlarından da bunu anlayabiliyoruz.

Sızıntıların doğrulanması için ise yine Eylül ayı tanıtımlarını beklememiz gerekecek. Artık tanıtım yapıldığı zaman sızıntılar ne kadar doğru çıktı ayrıca değerlendirmeye alırız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler