Pazartesi, Eylül 9, 2024

iPhone 16 İlk Kez Kanlı Canlı Göz Önüne Çıktı

iPhone 16 resmen yüzünü gösterdi. Bu kez renkleri ve kamera yerleşimini daha net görebiliyoruz. Tasarım yine değişmeyecek gibi duruyor.

Paylaş

Her sene Apple’dan yeni akıllı telefon görmeye alıştık. Telefonların çıkış tarihini de az çok kestirebiliyoruz. Alıştığımız bir şey daha var. O da sızıntılar. Her sene yeni modeller tanıtılmadan önce sızıntılar peşi sıra geliyor. Bu sene de benzer bir durum oldu ve iPhone 16 için çok sayıda görsel sızdı.

Son gelen sızıntı ise bizi biraz daha heyecanlandırdı. Öyle ki bu kez telefonların kanlı canlı görüntüleri ortaya çıktı.

iPhone 16 Tasarımında Sürpriz Yok

Hemen görseller için detaylara geçiyorum. Bir kere şunu baştan belirtelim ki görselde yer alan akıllı telefonlar mevcut seriyle büyük oranda benzerlik gösteriyor. Arka kısımda üst üste sıralı bir şekilde yer alan kameralar bizi karşılayacak.

Dikey olarak hizalanmış olan kameralar için ayrılmış alan da biraz daha küçültülmüş olarak sunulacak. Kamera alanının hemen dışında sunulacak LED flaş ışığının konumunun da çok değişmediğini belirtelim.

Yani sizin anlayacağınız telefonda tek değişen kısım kameraların çapraz değil de üst üste sıralanmış bir şekilde sunulması. En azından şu an için gördüğümüz bu.

BENZER:  POCO C61 Fiyatı Gözüktü! Daha Ucuzu Olmayabilir

Kasa kısmına gelecek olursak, düz kasa yapısında bu kez biraz daha soluk renklerin hakim olduğunu göreceğiz. Pembe, Yeşil, Mavi, Siyah ve Beyaz renk seçenekleri sunulacak gibi gözüküyor ama mevcut modellere göre renkler çok daha soluk.

iPhone 16

Peki Ya Ekran Tasarımı!

iPhone 16 kanlı canlı görüntülendi dedik ama telefonun sadece arka kapak görselleri var. Ekran kısmına ilişkin bir görüntü ortaya çıkmış değil. Muhtemelen ekran kısmında da çok büyük bir değişim olmayacak ve seri dinamik ada tasarımını kullanmaya devam edecek.

iPhone 16

Arkası değişmiyorken ekran tasarımının da değişeceğini düşünmüyoruz. Belki fiziksel tuşların yerleşiminde bir değişim olur ama o kısımda çok etkileyici bir adım olarak görülmez. Neyse tüm soru işaretlerimizin cevabını Eylül ayında alacağız diyelim ve beklemeye koyulalım.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler