Cuma, Nisan 19, 2024

iPhone 7 Şimdi de Bir Adamın Suratında Patladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu sene ne kadar çok patlamalı çatlamalı telefon haberleri yapıldı değil mi ? İlk olarak Samsung’un başı belaya girmişti. Şimdi de iPhone 7‘ler patlamaya devam ediyor. Çin’de bir vatandaş iPhone 7‘yi konuşma mesafesinde tutarken yüzünde patladı.

iPhone 7’ler Neden Patlamaya Başladı ?

Patlayan telefon haberlerinin ne yazık ki ardı arkası kesilmiyor. Bu sene amiral firmaların başına gelen olaylar pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Ancak yine de kar etmeye devam ettikleri gibi, sadece Samsung bu işten epey zararlı çıkmıştı. Şimdi de Apple’ın yeni akıllı telefonu olan iPhone 7 patlamaya devam ediyor.

iphone-7-patlamasi-002
Çin’de bir vatandaş iPhone 7 ile video kaydı yaptığı esnada yüz mesafesinde olan cihaz birden patladı. Cihaz patlamanın şiddeti ile kırıldığı gibi, cam parçaları da adamın yüzüne sıçrayarak yaralanmaya neden oldu. Konu ile ilgili şikayet bildirisi açan adam, genel merkeze yönlendirildi.

iphone-7-patlamasi-001
Şu Batarya Konusunda Ne Zaman Bilinçleneceğiz ?

Apple konu ile ilgili araştırma başlattığı gibi, suratında iPhone 7 patlayan vatandaşın cihazı nereden aldığı araştırılıyor. Yıllardır söylüyorum, her zaman da söylemeye devam edeceğim. Bir cihazın bataryası o cihaz için her şeydir. Satın alırken işte “efendim müthiş özellikleri var, atlıyor, patlıyor, çatlıyor havada karada ağzı ile kuş tutuyor.” diyerek müşterilerin aklını çeliyorlar.

Onların tek derdi satış yapmak olduğu için, bu konuda alıcı kişilerin bilinçlenmesi gerekmektedir. Kimse kusura bakmasın, cihaza yığınla teknik özellik koy, batarya batarya değilse o telefon bir boka yaramaz kardeşim. Sen istediğin kadar öv cihazı..

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

5 YORUMLAR

  1. Samsung’da Apple’a kurulmus bır kumpas var gibime geliyor. Yıllarca telefon üreten pıyasanın büyük bir kısmına sahip olan adamlar böyle hata yapar mı hiç ?

  2. foxconn nokiayı satın aldığından beri telefonlar patlıyor 2017 nin ilk çeyreğinde farklı modellerle piyasaya çıkacak olan nokianın önü açılıyor not:samsung apple gibi şirketlerin üretimini foxconn yapıyor peki bu foxconn neden kendi markasının piyasasını arttırmasın ki

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler