Cuma, Nisan 26, 2024

iPhone 7 ve iPhone 6S Karşılaştırması

Paylaş

silkroad gaminggentr

Resmi tanıtım tarihi Eylül olan iPhone 7 için tüm teknik özellikler ve detaylar artık resmi olarak onaylanmaya başladı. İki ay kadar kalan kısa bir sürede iPhone 7 ve iPhone 6S‘i teknik özellikler bakımından karşı karşıya getirdik. Ayrıca aşağıda yayınlanan iPhone 7 ile iPhone 6S karşılaştırma videosunu da izleyebilirsiniz.

iPhone 7 ve iPhone 6S Karşı Karşıya

iPhone 7 piyasaya üç farklı versiyon ile çıkacak. Bu versiyonlar arasında iPhone 7, iPhone 7 Pro ve iPhone 7 Plus modelleri yer alıyor. Aşağıda izleyeceğiniz videoda iPhone 7’nin 4.7 inç modelleri görünürken, hoparlör alanın genişletildiği, 3.5mm jack girişinin kaldırıldığını, daha geniş ve çift kamera sisteminin getirildiğini görebilmek mümkün.

Kamera yuvasının %25 daha fazla büyütüldüğü ve metal gövdeye sahip cihazın 13 Megapiksel kamerası olduğunu görebiliyoruz. Ayrıca iPhone 7 versiyonlarında kablosuz kulaklık kullanılacağını da belirtelim.

iPhone-6s

iPhone 7’de Neler Değişecek ?

iPhone 7 ve iPhone 6S için karşılaştırma videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Hemen aşağıda ise iPhone 7 ve iPhone 6S teknik özellik karşılaştırmasını inceleyebilirsiniz. Açıkçası iPhone 7’de 3.5 mm jack girişinin olmayışı ve kablosuz kulaklıkların da türemesi ile birlikte epey bir değişiklikler bizi bekliyor olacak.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri aşağıdaki video ve hemen altındaki karşılaştırma tablosu ile baş başa bırakalım. Konu hakkında soru veya sorunlarınızı yine yorum bölümünden bizlere ulaştırabilirsiniz.

 

 

iPhone 7 vs iPhone 6S Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler