Perşembe, Mart 28, 2024

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Tasarımları Net Olarak Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Artık Eylül ayına çok kısa bir zaman kaldı. Apple artık iPhone 7 modeli için sızıntıların önüne geçemese de, her geçen gün daha net görüntüler elimize ulaşıyor. Bugün de yayınlanan son görüntüler iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini yan yana getirdi.

İki Dev Amiral Yan Yana

iPhone 7 artık seri bir şekilde üretime geçti ve hazırlıkları tamamlanıyor. Ardından iPhone 7 pazarlama stratejisi devreye girerek tüm dünya genelinde Eylül ayındaki lansmandan sonra satışa çıkacak. Ancak sızıntılar önceden geldiği için cihaz hakkında merakımız da yavaş yavaş gidiyor gibi.

Her iki cihazda da tasarım önlü ve arkalı olarak net bir şekilde görünüyor. Daha önceden paylaştığımız haberlerdeki gibi iPhone 7’de yeni kamera sistemi bizleri karşılıyor. iPhone 7 Plus modelinde çift arka kamera yer alacağı gibi, fotoğraf veya video çekimlerinde geniş açıya sahip olacak. Ayrıca yakım çekimler için de görüntü birleştirme yaparak daha yüksek çözünürlükte fotoğraflar elde etmemizi sağlayacak.

iphone-7-vs-iphone-7plus
iPhone 7 Plus’da Smart Connector Girişi

Yayınlanan fotoğraflara göz attığımızda iPad Pro modellerinde yer alan Smart Connector girişi iPhone 7 Plus modelinde de bizleri karşılıyor. Bundan böyle kullanıcılar bu konektör sayesinde telefon veya klavye gibi aksesuarlar bağlayarak çoklu kullanım imkanına sahip olacak.

iphone-7
Tasarıma bakarak yorumladığımız cihazda bir diğer değişiklik her iki iPhone 7 modelinde de anten şeritleri alt ve üst bölgelere dağıtılmış. Amaç daha pürüzsüz ve güzel bir görünüm elde etmek olduğu için iPhone 7‘de bu başarılmış. Ayrıca Home tuşu da bundan böyle iPhone 7 modellerinde dokunmatik olacak.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler