Cumartesi, Nisan 20, 2024

iPhone SE 2’nin Konsept Videosu Yayınlandı! İşte iPhone SE 2!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun zamandır beklenen iPhone SE 2 sonunda günyüzüne çıktı. İşte iPhone SE 2!

Geçtiğimiz haftalarda SE 2‘nin geleceği haberini almıştık. Aradan uzun zaman geçmeden cihaz hakkında birçok haber çıkmıştı. Ancak cihazın görünüşüne dair net bilgiler yoktu. Şimdi ise iPhone SE 2’nin konsept videosu yayınlandı.

iphone se2 4

Öncelikle cihazın tasarımından ve özelliklerinden bahsedicez. iPhone SE 2’nin konsept videosuna ise yazımızın sonundan ulaşabilirsiniz. Cihazın tasarımı yine iPhone 5S‘i andırıyor. Küçük boyutlarda tasarlanan iPhone SE 2 oldukça şık duruyor.

iphone se2

Çentikli Ekran Kullanılıyor!

iPhone X ile başlatılan çentikli ekran tasarımı iPhone SE 2 ile devam ettirilmiş. Keza boyutları küçük olmasına rağmen çentikli ekranı sayesinde ekranı oldukça büyük duruyor. Ekran kasa oranı ise oldukça yüksek. Çerçevesiz diyebiliriz.

iphone se2 2

Yine tasarım konusunda yeni iPhone’lardan farklı olarak iPhone 5 ve 5S’teki gibi köşelerde oval tasarım kullanılmamış. Bunun dışında cihazın herhangi bir yerinde parmak izi okuyucusu veya Home tuşu yok.

Bunların yerine iPhone X‘te olduğu gibi FaceID eklenmiş. iPhone 7’den beri süregelen jak girişi iptali bu modelde de mevcut. Yani iPhone SE 2’de jak girişi mevcut değil. Yine videoda bahsedilene göre cihazda daha iyi işlemci, daha iyi batarya ve daha iyi ekran kullanılıyor.

iphone se2 1

Son olarak cihazın 4 farklı renk seçeneği mevcut. Cihaz hakkında bilinenler bu şekilde. İlerleyen zamanlarda cihazın detaylarınada sahip olucaz. Sizce iPhone SE 2 nasıl olmuş? Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler