Cumartesi, Temmuz 27, 2024

iPhone SE 4 Tasarımı için Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone 14 serisi, Apple için bazı değişiklikleri işaret eden bir seri oldu. Pro modellerinde çentik alanı yerine yeni bir bölümün kullanılması, kamera alanının daha da büyümesi derken daha büyük değişimlerin sinyalini aldık. iPhone 15 serisi ile beklenen büyük tasarım değişiklikleri karşımıza çıkacak mı bilemiyoruz ama şu sıralar gündemde olan ve tasarım değişimini yansıtacağı söylenen başka bir model var. Apple için uygun fiyatlı olarak lanse edilen iPhone SE 4 modelinden söz ediyorum.

SE serisinin devamı olarak göreceğimiz yeni akıllı telefonun nasıl değişiklikler getireceği konusunda yeni bilgiler de paylaşılmış durumda. Ross Young tarafından verilen bilgilere göre yeni model, son serilerin ruhuna benzer bir değişimle gelecek.

iPhone SE 4, Çentik Alanını Kullanmaya Devam Edecek

Yeni SE modelinde çentikli tasarımın kullanılacağı söylenmekte. Üst kısımda yer alan çerçeve tamamen kaldırılacak ve tam ekran tasarımına geçiş yapılacak.

Tabii ki üst kısımdaki çerçevenin kaldırılması, alt bölümde yer alan Touch ID alanının ve çerçevenin de kaldırılması demek.

Tasarım yönünde bu şekilde bir değişim olsa da iPhone SE 4 için Face ID teknolojisinin ise düşünülmediği belirtiliyor.

iPhone SE 4

Face ID kullanılırsa, fiyat konusunda önemli bir fark ortaya çıkacağı için bunun yerine Touch ID kullanımının devam edeceği düşünülmekte.

Tabii ki alt çerçeve kaldırılacağı için Touch ID’nin yeri de değişecek. Yine iPad modellerinde olduğu gibi parmak izi sensörlerinin güç tuşuna yerleştirileceği konuşulmakta.

iPhone SE 4

iPhone SE 4 için ortaya atılan iddialar bunlar. Yine LCD ekranla gelmesi beklenen akıllı telefon için bu iddiaların ne zaman doğrulanacağını ise bilemiyoruz. Şimdilik herhangi bir tanıtım tarihi bilgisi yok.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler