Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Iron Man Oyunu Duyuruldu! Demir Adam Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kaliteli bir Iron Man oyununu uzun yıllardır bekliyoruz. Aslında Marvel evreninin en iddialı karakterlerinden biri olan Demir Adam için yapılmış oyunlar var ama bu oyunlar istenen başarıyı elde edememiş olan oyunlar.

Yakın zamanda çıkan bir VR oyunu var ve yine tam anlamıyla bu oyunun da isteneni vermediğini biliyoruz. Neyse ki yakın zamanda bu durum değişecek. Zira oyun devlerinden biri olan EA Games, sonunda konuya el attığını duyurdu.

Yeni Iron Man Oyunu Geliyor

EA Games tarafından yapılan duyuruyla beraber yeni oyunun geliştirme aşamasında olduğundan söz edildi. Resmen yeni oyunun geleceği ve Marvel ile bu konuda anlaşma yapıldığı açıklanmış oldu.

Oyun hakkında detaylı tanıtım yapılmadı ama ön bilgilere de yer verildiğini gördük. Buna göre yeni oyun tek oyunculu bir şekilde karşımıza çıkacak.

3.şahıs görüş açısına yer verilecek ve tam anlamıyla aksiyon ile maceraya odaklanan bir oyun türü göreceğiz. EA çatısı altında bulunan Movie Studio ve Marvel ortaklığı ile hazırlanacak olan oyundan beklentilerin büyük olduğunu da söylemek lazım.

Iron Man EA Games

Yeni oyunun ne zaman çıkacağı da resmi olarak açıklanmazken, yeni Iron Man oyununun bu alanda tek çalışma olmayacağı da duyuruldu.

Yeni bir Demir Adam oyunu görmemizin yanında Marvel ile ortaklaşa olarak hazırlanan 2 proje daha göreceğiz. Fakat bu oyunların tam olarak hangi karakterlere ya da karaktere odaklanacağı ise bilinmiyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler