Cuma, Nisan 19, 2024

İstanbul’da hatalı park eden aracı arabası ile haşat eden adam ortalığı karıştırdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gün geçmiyor ki Türkiye’de ilginç bir olay daha yaşanmasın. Bu sefer İstanbul’da sırf hatalı park etti diye lüks aracı ile diğer araçları haşat eden sürücü, ortalığı gerdiği gibi Polis ekiplerinin gelmesi ile de durmadı.

“Ülkece çok gerginiz”

Şimdi satırlar yazılır edilir onlar dert değil. Belki de o otomobil sürücüsü neler yaşadı onu da bilmiyoruz. Sırf park yüzünden bu kadar bozulan psikolojisi olduğunu da pek düşünmüyorum ama sonuçta hatalı ve diğer araçları da haşat etmiş durumda.

audi a5Audi A5 marka olduğunu tahmin ettiğimiz otomobil sürücüsü yanlış park ettiği belirtilen Volkswagen otomobile doğru hızla manevralar alıyor. Çevredeki insanlar ne kadar müdahale etmek istese de Audi’nin sürücüsü kafaya koymuş. Gerçekten olayın arkasındaki durumu biz de merak ediyoruz.

Yaşanan olayda sadece mal kaybı meydana gelirken, videoda izleyeceğiniz üzere son hamlesini yapan Audi‘nin sürücüsü rampa aşağı bir yere yuvarlandığı görülüyor. Eğer işler bu kadar ilerlemeseydi, Volkswagen sürücüsüne hatalı parktan dolayı ya aracı çekilecek ya da park cezası kesilecekti.

Yorumlar ayrı bir pes dedirtti

İlgili YouTube videosunun hemen altında bulunan yorumlar ise gerçekten şaşırtıcı. Kimisi Audi sürücüsünü desteklemiş, kimisi de Volkswagen sürücüsünü. Hatta bir yorum yapan kullanıcı da “aracın masraflarını karşılayalım” diye ilginç bir yorumda bulunmuş.

audi yorum

Sizce kim hatalı?

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler