Cuma, Mart 29, 2024

İşte Gran Turismo Sport’un Fragmanı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yarış tutkunlarının vazgeçilmezi Gran Turismo‘nun yeni oyunu Gran Turismo Sport geliyor. E3 2017 etkinliklerinde Sony tarafından sunulan oyunun fragmanı yayımlandı.

PlayStation platformuna özel olarak çıkarılan Gran Turismo Sport, yarış tutkunlarına yarış hazzını hat seviyede yaşatacak. Eski oyunlarında araç koleksiyonlarına ağırlık verilirken, Gran Turismo Sport‘ta bunlardan farklı olarak yarışa ve mücadeleye ağırlık verilmiş.

gran turismo sport

Gran Turismo Sport‘ta gerçek yollardan esinlenerek yapılan 19 pist ve birbirinden farklı 137 araç yer alıyor. PlayStation VR‘a de destek veren oyun fragmanıyla tüm oyuncuları kendine çekiyor. Fragmanından ve görsellerinden de anlaşılacağı üzere oyunun grafikleri ateş ediyor. 4KHDR 60fps görüntü kalitesine de sahip Gran Turismo Sport gerçek yarış hissini oyunculara yaşatıyor.

Türkçe dil desteğine sahip olacağı söylenen Gran Turismo Sport‘un çıkış tarihi net olmasada, PlayStation 4 için Sonbahar aylarında raflarda olacak.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler