Çarşamba, Nisan 24, 2024

Itopya Ankara Mağazası Şubat Ayında Hizmete Açılıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Itopya IT (Bilişim Teknolojileri) ve Gaming teknoloji ürünlerin perakende satışını gerçekleştiren, yenilikçi mağazacılık anlayışı ve gelişmiş web mağazası özellikleriyle müşterilere teknolojik çözümlerini üçüncü mağaza konsepti ile genişletmeye devam ediyor. Müşterilere yaşattıkları deneyimleri geliştirmek, yenilikleri ve teknolojiyi daha ulaşılabilir bir şekilde sunmak adına Türkiye‘nin başkenti Ankara’da 1.500m2 büyüklüğünde ki üçüncü mağaza, 2022 yılının ilk aylarında hizmete açılması planlanıyor.

MSI, ASUS, Gigabyte, Steelseries ve Razer gibi dünyanın en büyük ve önde gelen gaming markalarının deneyimleme stantlarının bulunduğu, İstanbul Acıbadem ve Beylikdüzü mağazalarından sonra, yeni mağazada da kullanıcı deneyimi ön planda olacak şekilde markalara ait ürünlerin deneyimleme fırsatı bulunabilecek.

itopya pch
Itopya Ankara Mağazası Şubat Ayında Hizmete Açılıyor 3

25 personelin istihdam edileceği mağazada, satış ekibinin yanı sıra, müşterilerimizin dinlenmelerine imkân tanıyan kafetarya alanı ve satış sonrası oluşabilecek sorunlara daha hızlı ve yerinde çözüm sunabilmek adına satış sonrası hizmet ekibi de bulunuyor.

Türkiye’nin farklı şehirlerine yapmayı planladıkları yatırımları ile hem müşterilere daha yakın hizmet verebilmek hem de yatırım almamış yüzde 100 yerli sermaye ile 8 milyon TL’yi aşan yatırımı ile hem mağaza ağını genişletirken gidilen bölgelere de yeni iş alanları sağlayarak bölgenin ekonomik yapısına da destek olma niyetindeler.

itopya hakkında

itopya logo
Itopya Ankara Mağazası Şubat Ayında Hizmete Açılıyor 4

Itopya IT ve Gaming ürünlerin perakende satışını gerçekleştiren, yenilikçi mağazacılık anlayışı ve gelişmiş web mağazası özellikleriyle müşterilere teknolojik çözümler sunan bir markadır. İlk mağazasını Acıbadem’de açan İtopya, kısa süre içerisinde ikinci şubesini de Beylikdüzü ilçesinde açtı. Mutlu müşteri ve mutlu çalışma arkadaşı prensibiyle yola çıkan Itopya, her gün yenilenen kampanyalarıyla itopya.com üzerinden ziyaretçilerine en güncel ürün gamını sunmaktadır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler