Perşembe, Nisan 18, 2024

Judgment 23 Nisan’da PlayStation 5, Xbox Series ve Stadia için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sega, 23 Nisan’da Yakuza ekibinin cinayet-gizemi aksiyon macerası Judgment‘ı PlayStation 5, Stadia ve Xbox Series X’e getiriyor.

23 Nisan’da 39,99 dolar üzerinden satışa sunulacak.

maxresdefault

Judgment‘ın yeniden düzenlenmiş sürümü, güncel görseller, saniyede 60 kare hızı ve Sega, geliştirilmiş yükleme sürelerinin yanı sıra önceden yayınlanmış tüm indirilebilir içeriği de içerdiğini söylüyor.

Judgment, orijinal olarak PlayStation 4 için özel olarak yayınlandı. Yakuza geliştiricisi Ryu Ga Gotoku Studio, oyunu ilk olarak Japonya’da piyasaya sürdü ve ardından Haziran 2019’da bir sürüm yayınlandı.

Oyun hakkında

Yakuza dizisinin bir yan ürünü olan Judgment, bir dizi cinayetin arkasındaki gizemi çözmeye çalışan kır saçlı bir özel dedektife dönüşen gözden düşmüş bir avukat olan Takayuki Yagami’nin yıldızları. Ona görevine katılan eski yakuza Masaharu Kaito. İkili, Kamurocho’nun yeraltını keşfeder ve gerçeği bulmak için suç unsuru ile savaşır.

Oyun tanıtım yazısı

Çok beğenilen Yakuza serisini sizinle buluşturan ekip şimdi Judgment adındaki oyunlarında gözden düşmüş avukat Takayuki Yagami’nin kefaret arayışına çıktığı bir öyküyü sunuyor. Geçmişinin peşini bırakmadığı bir dünyada özel bir dedektif olarak bir dizi korkunç cinayeti araştırmak üzere Kamurocho’nun yeraltı suç ağına girer. Bu psikolojik gerilim oyununda adalet ve merhamet adeta pamuk ipliğine bağlı.

Şüphelileri izleyin, ipuçları bulun ve mahkemeye kanıt sunun. Ancak dikkatli olun, her köşe başında tekin olmayan karakterler kol geziyor. Kimin dost, kimin düşman olduğunu ayırt edebilir misiniz? Tehlikeli karşılaşmalarda rakiplerinizi alaşağı etmek için iki eşsiz savaş stilini lehinize kullanın. Hollywood kalitesinde dövüş sahneleriyle ve sinematik sürprizler ve gelişmelerle bu gizem sizi sürekli her şeye hazır olmaya zorlayacak.

Duyuru videosu

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler